Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă mare în showbiz! Alin Oprea se însoară din nou! Cine vor fi nașii celebrului cuplu

Nuntă mare în showbiz! Alin Oprea se însoară din nou! Cine vor fi nașii celebrului cuplu

Nuntă mare în showbiz! Alin Oprea se însoară din nou! Cine vor fi nașii celebrului cuplu

Nuntă mare în showbiz! Alin Oprea se însoară din nou! Iată cine vor fi nașii celebrului cuplu!

Nuntă mare în showbiz

Anul 2023 aduce cu el un eveniment plin de emoție și bucurie pentru Alin Oprea și Medana, partenera lui de viață. După trecerea prin provocările vieții și după o călătorie plină de învățăminte, cei doi îndrăgostiți sunt pregătiți să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie de căsătorie care promite să fie remarcabilă.

Alin Oprea se însoară din nou

Pentru cei doi, căsătoria religioasă reprezintă nu doar o formalitate, ci o etapă culminantă în povestea lor de iubire. Chiar și înaintea evenimentului, Medana Oprea a împărtășit cu căldură și sinceritate stările pe care le trăiesc atât ea, cât și Alin. Este o perioadă de entuziasm, dar și de adâncă recunoștință față de tot ceea ce au depășit împreună.

Într-un interviu acordat postului de televiziune RomâniaTV, Medana a mărturisit:

„Încă de la începutul relației noastre, am avut o presimțire că aceasta va culmina cu o nuntă. Amândoi ne-am dorit acest lucru. Acum, emoțiile ne copleșesc și așteptăm cu nerăbdare acest moment. Alin este extrem de ocupat cu pregătirile și doar după nuntă va reuși să se relaxeze puțin. Cu toate acestea, am reușit să îl conving să plecăm într-un concediu în zilele următoare, în care vom petrece câteva zile în Saint Tropez, Nisa, Coasta de Azur și Monaco. Un fel de lună de miere în avans, înaintea celei oficiale”, a declarat Medana.

Pentru Alin Oprea, căsătoria marchează o nouă fază în viața sa, o continuare a călătoriei sale personale. După momente de încercare și dăruire în relația anterioară, el găsește acum în Medana lumina și forța să meargă mai departe. Acest pas este văzut ca o răsplată pentru perseverența și deschiderea inimii sale.

În ceea ce privește pregătirile pentru ceremonie, cuvântul cheie este dedicarea. Pregătirile au început cu peste două luni în urmă, fiecare detaliu fiind gândit și planificat cu atenție. Evenimentul este anticipat a fi unul memorabil nu doar pentru cei doi protagoniști, ci și pentru lumea artistică în ansamblul ei. Aproximativ 500 de invitați vor fi prezenți pentru a sărbători alături de cuplul de miri, iar printre aceștia se vor număra nu doar apropiați și prieteni, ci și colegi de scenă ai lui Alin Oprea și personalități cunoscute din lumea televiziunii.

Petrecerea de nuntă se va desfășura într-un cadru exclusivist din Capitală, aducând o notă de rafinament și eleganță evenimentului. Cu siguranță, această nuntă va fi una de neuitat, marcată de emoții puternice și de bucuria împărtășită cu cei apropiați.

„Nunta noastră va avea loc la Ambasad’ Or Events, o locație exclusivistă și, poate, cea mai frumoasă din România, unde povestea vieții noastre va deveni realitate. Invitații noștri vor trăi momente speciale, dar păstrăm surprizele în secret.

Ținutele noastre vor face ca nunta noastră să pară desprinsă dintr-un basm”, a declarat Medana cu multă emoție.”, a dezvăluit Medana Oprea.

Cine vor fi nașii celebrului cuplu

Medana a dezvăluit și detalii cu privire la nașii aleși pentru acest moment special. Cuplul a optat pentru 8 perechi de nași spirituali, o alegere semnificativă. Aceste persoane ocupă un loc deosebit în inimile lor, fiind indivizi de o importanță deosebită, pe care cei doi viitori soți îi privesc cu profund respect și apreciere.

„Avem nași de suflet, care reprezintă cu toții ceva special în viața noastră și care ne-au fost alături încă de la începutul relației. Nașii sunt artiști, personalități publice și oameni de afaceri importanți: Maria Dragomiroiu & Bebe Mihu, Doinița & Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea & Ovidiu Goga, Carmen & Ion Petrescu (Axinte), Mirela & Elvis Năsturică, Doina & Pavel Hălmăjan, Mihaela & Daniel Moldovan, Iuliana & Ninel Alexandru”, a adăugat Medana Oprea pentru sursa citată. 

Viitoarea mireasă a dezvăluit că una dintre surprizele pregătite pentru invitați privește alegerea domnișoarei de onoare și a cavalerului de onoare. Acești norocoși vor fi, fără îndoială, cei mai dragi inimii lor, Daria și Darius, copiii Medanei:

„Copiii mei, Darius și Daria, vor fi alături de mine, și chiar astăzi am avut parte de o mare bucurie. Fetița mea, Daria, a devenit liceană. A fost admisă la un liceu vocațional cu profil teologic și sunt foarte mândră de ea. Și Darius tocmai a împlinit 17 ani pe 4 iulie, ocazie cu care îi urăm La mulți ani și binecuvântări divine”, a declarat soția lui Alin Oprea pentru aceeași sursa citată. 

 

Sursa foto: ego.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: