Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă mare în showbiz! Și-a convins iubitul să o ia de soție: „Îmi doresc foarte tare!”

Nuntă mare în showbiz! Și-a convins iubitul să o ia de soție: „Îmi doresc foarte tare!”

GALERIE FOTO (3) Nuntă mare în showbiz! Și-a convins iubitul să o ia de soție: "Îmi doresc foarte tare!"

Toate femeile își doresc să îmbrace rochia de mireasă la brațul bărbatului iubit, gând pe care îl are și o artistă celebră de ani buni. Deși de iubește cu partenerul ei de viață de 13 ani, nu au făcut nici acum pasul cel mare. Se pare, însă, că toamna aceasta au decis să își jure iubire veșnică.

O artistă celebră se mărită, după 13 ani de concubinaj

Una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară se mărită, în sfârșit. De 13 ani trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de tatăl fetiței sale. Deși se cunosc bine și și-au câștigat încrederea, cei doi nu au făcut pasul cel mare, respectiv nunta, lucru de care toată lumea este uimită.

Este vorba de celebra Emilia Ghinescu, artista care toamna aceasta se mărită cu Sebastian Albăstroiu. Dacă pandemia le-a dat planurile peste cap, speră că anul acesta vor reuși să își unească destinele fără niciun fel de problemă. Artista a mai fost căsătorită, știe ce implică un astfel de angajament, dar simte că Sebastian este alesul.

„Legal nu este soțul meu, dar o să vină și vremea asta. Noi vrem anul acesta, eu îmi doresc foarte tare anul ăsta, prin toamnă, să legalizăm această relație. Eu am mai avut o căsătorie la activ, știu ce înseamnă, știu cu ce se mănâncă și nu m-am grăbit foarte tare să fac pasul acesta. O relație nu stă în niște acte. Omul se schimbă când devii proprietatea lui”, a declarat Emilia Ghinescu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Iubitul artistei a amânat nunta

Emilia Ghinescu nu este la primul mariaj. Artista a mai fost căsătorită, iar relația s-a dovedit a fi un eșec. Totuși, și-a dat seama că Sebastian este cel cu care vrea să își petreacă restul vieții, fapt pentru care și-a dorit să facă și pasul cel mare. Pentru ea contează jurământul în fața Domnului, nu actul de la primărie.

Totuși, soțul ei a tot amânat evenimentul, iar ea nu a vrut să îl preseze. Deși duhovnicul lor îi tot împingea să se cunune, artista și-a lăsat iubitul să facă pasul exact când a simțit că este momentul.

„Părinte, eu sunt de acord cu lucrul acesta, dar trebuie să vrea și el! Nu facem presiune, am stabilit că o să vină și momentul ăsta, în care ne vom căsători și în fața preotului, și în fata legii. Ce a contat foarte mult e că-mi iubește copiii, așa a câștigat loc în inima mea.”, a mărturisit Emilia Ghinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: