Redactia.ro
Home » Monden » Nuți este din nou bona lui Bebeto: „A luat-o Ana în casă”

Nuți este din nou bona lui Bebeto: „A luat-o Ana în casă”

Nuți este din nou bona lui Bebeto

Nuți este din nou bona lui Bebeto! Aceasta este vestea momentului. Femeia a fost alături de familia Anamariei Prodan vreme de 10 ani Nuți, și a fost totodată, bona devenită vedetă în urma reality show-ului despre viața familiei Prodan-Reghecamp. Se pare că femeia s-a stabilit iar la casa impresarei. Iată toate detaliile!

Nuți este din nou bona lui Bebeto

Elena Fulgeanu sau Nuți, după cum o cunoaște întreaga țară, a fost mâna dreaptă a Anamariei Prodan şi avea grijă ca totul să meargă perfect. Laurenţiu Reghecampf şi impresara nu s-au plâns niciodată de modul în care se descurca Nuţi, o femeie împlinită pe toate planurile.

Aceasta locuit până de curând în Emiratele Unite Arabe alături de partenerul ei de viață, Victor. Iată că Nuți a renunțat la viața de acolo pentru a o ajuta pe Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Aparent, înainte de despărțire, mama antrenorului era cea care avea grijă de Bebeto, dar acum a plecat din casa impresarei și toată încrederea a mers la un singur om, Nuți, cea care îl iubește enorm pe fiul Anamariei Prodan:

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor.

Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau anagajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuti acolo”, a declarat un apropiat de-al impresarei pentru Click! 

Cum arată acum bona familiei Prodan – Reghecampf

Nuți este foarte cochetă și adoră să se plimbe, fapt ce reiese din fotografiile postate pe paginile sale personale de socializare!

Sursa foto: Facebook Elena Nuty

 

 

Sursa foto: „Stii de toate”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: