Redactia.ro
Home » Știri » O adolescentă a fost la un pas de moarte din cauza unei provocări pe Tik Tok! A ajuns în mijlocul străzii

O adolescentă a fost la un pas de moarte din cauza unei provocări pe Tik Tok! A ajuns în mijlocul străzii

O adolescentă a fost la un pas de moarte din cauza unei provocări pe Tik Tok! A ajuns în mijlocul străzii

O adolescentă din Spania a fost la un pas de tragedie, asta din cauza unei provocari lansate pe platforma Tik Tok. Fata a fost împinsă de prietenele ei de pe trotuar, pe carosabil, chiar în fața unei mașini.

O adolescentă a fost la un pas de moarte din cauza unei provocări pe Tik Tok! A ajuns în mijlocul străzii

Aplicația Tik Tok a luat amploare încă de anul trecut, când o parte mare dintre tineri a început să creeze conținut pe această platformă. Lockdown-ul din primăvara anului 2020 a influențat foarte mult creșterea acestei rețelele de socializare și a făcut ca acum să fie în top cea mai folosită aplicație.

Tineri de toate vârstele utilizează această aplicație, însă mulți din părinți nuștiu acest lucru și ajung să-și piardă copiii din cauza provocărilor lansate pe Tik Tok. Multe dintre aceste provocări sunt periculoase pentru copii!

Este și cazul unei adolescente din Spania care a fost la un pas să-și piardă viața după ce ea și prietenele ei au încercat o provocarea de pe Tik Tok. Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil, iar ulterior a fost postat în mediul online. Gestul a fost o încercare de a câștiga o provocare virală, devenit de curând extrem de populară pe rețelele de socializare.

Această nouă provocare virală se numește „împinge-ți prietenul” și constă în a împinge pe cineva împotriva altor trecători la un moment dat. La fel cum au făcut acești adolescenți duminică, 30 mai, la Ortuella.

Tânăra care a fost lovită se plimba lângă drum când a fost aruncată asupra a două persoane care se plimbau. Dar nu s-a ciocnit cu trecătorii, ci a căzut pe autostradă exact când trecea un vehicul. Aceiași tineri au înregistrat momentul accidentului care a devenit viral pe rețele, potrivit presei spaniole.

Unul dintre martori asigură că a văzut „adolescenta pe pământ si credea că nu respiră”. Tânăra a căzut lateral pe drum, chiar când a trecut o mașină. La sfârșitul videoclipului, se aud strigătele disperate ale uneia dintre tinere. Din fericire, adolescenta a fost transferată la spital conștientă, dar cele opt secunde de videoclip reflectă inconștiența celor care înregistrează și imită aceste jocuri virale.

”TikTok încurajează realizarea de conținut și copilul poate răspunde la videoclipuri. În propriile capturi video apărea această dorință de a face un conținut mult mai mare, iar acest lucru doar pentru a genera popularitate, iar dacă popularitatea nu se vede, atunci participând la aceste provocări, poate apărea și pericolul. Părintele trebuie să învețe copilul cum să folosească internetul și dacă este nevoie să se folosească acesta pentru a dezvolta talentele. Trebuie să fie monitorizați și mai ales să li se explice care sunt pericolele și ce se poate întâmpla. Copilul trebuie să înțeleagă că internetul nu face parte din viața reală, iar timpul în fața calculatorului trebuie să fie cât mai redus”, a explicat psihologul Elena Gorjanu, la Antena 3.

O tânără de 21 de ani a orbit temporar din cauza unui trend pe Tik-Tok

În fiecare zi apar noi trenduri pe care tinerii sunt tentați să le încerce și ajung deseori să-și pună viața în pericol și să rămână cu traume din cauza acestora. Este și cazul unei tinere din Australia, în vârstă de 21 de ani, care a considerat că este capabilă să-și îmbunătățească aspectul fizic singură, acasă. Urmările au fost extrem de grave: a orbit temporar și s-a ales cu cicatrici uriașe.

Tilly Whitfield este o vedetă în vârstă de 21 de ani din Australia și este mai mereu prezentă într-un show de televiziune popular în țara ei natală. În cea mai recentă ediție, tânăra a apărut purtând o mască de culoare albastră care i-a ascuns perfect chipul. Urmăritorii vedetei au început să fie din ce în ce mai sceptici pe rețelele de socializare, așa că tânăra a decis că este momentul să clarifice situația.

Tânăra de 21 de ani a făcut o postare pe Instagram în care a povestit că poartă masca albastră pe toată fața pentru că încearcă să-și ascundă toate cicatricile pe care tot ea le-a cauzat. Tilly Whitfield și-a băgat ace în pomeți și deasupra obrajilor, cel mai probabil încercând să-și facă un soi de acupunctură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: