Redactia.ro
Home » Știri » O tânără de 21 de ani a orbit temporar din cauza unui trend pe Tik-Tok! Trucul de înfrumusețare i-a provocat arsuri grave

O tânără de 21 de ani a orbit temporar din cauza unui trend pe Tik-Tok! Trucul de înfrumusețare i-a provocat arsuri grave

GALERIE FOTO (2) O tânără de 21 de ani a orbit temporar din cauza unui trend pe Tik-Tok! Trucul de înfrumusețare i-a provocat arsuri grave

Tot mai multe tinere sunt tentate să încerce trucuri de înfrumusețare găsite pe internet, însă de multe ori ajung să-și facă mult rău pentru că nu se informează cum trebuie. Este și cazul unei tinerii din Australia, care a orbit temporar din cauza unui trend de pe Tik Tok. 

O tânără de 21 de ani a orbit temporar din cauza unui trend pe Tik-Tok! Trucul de înfrumusețare i-a provocat arsuri grave

Tik Tok a devenit una dinre cele mai utilizate aplicații din lume, iar acest lucru a adus multe lucruri negative în rândul adolescenților. De asemenea, această aplicație a cauzat și moartea mai multor tineri, din diferite țări. În fiecare zi apar noi trenduri pe care tinerii sunt tentați să le încerce și ajung deseori să-și pună viața în pericol și să rămână cu traume din cauza acestora.

Este și cazul unei tinere din Australia, în vârstă de 21 de ani, care a considerat că este capabilă să-și îmbunătățească aspectul fizic singură, acasă. Urmările au fost extrem de grave: a orbit temporar și s-a ales cu cicatrici uriașe.

Tilly Whitfield este o vedetă în vârstă de 21 de ani din Australia și este mai mereu prezentă într-un show de televiziune popular în țara ei natală. În cea mai recentă ediție, tânăra a apărut purtând o mască de culoare albastră care i-a ascuns perfect chipul. Urmăritorii vedetei au început să fie din ce în ce mai sceptici pe rețelele de socializare, așa că tânăra a decis că este momentul să clarifice situația.

Tânăra de 21 de ani a făcut o postare pe Instagram în care a povestit că poartă masca albastră pe toată fața pentru că încearcă să-și ascundă toate cicatricile pe care tot ea le-a cauzat. Tilly Whitfield și-a băgat ace în pomeți și deasupra obrajilor, cel mai probabil încercând să-și facă un soi de acupunctură.

O tânără de 21 de ani a orbit temporar din cauza unui trend pe Tik-Tok! Trucul de înfrumusețare i-a provocat arsuri grave

”Acesta este rezultatul încercării de a-mi îndepărta cicatricile pe care mi le-am provocat singură, acasă, încercând să reproduc o procedură de înfrumusețare pe care am văzut-o într-un videoclip de pe TikTok, cu două luni înainte de emisiune. Vă rog nu încercaţi niciun fel de truc sau alte proceduri de înfrumuseţare la domiciliu, am ajuns la spital cu orbire temporată din cauza umflăturii şi m-am infectat rău, ca să nu mai vorbim că faţa mea era oarecum de nerecunoscut. Am înfipt literalmente ace adânc în pielea mea”, a povestit Tilly Whitfield pe Instagram.

Aplicația Tik Tok a ucis o mulțime de tineri

Tilly Whitfield a tras un semnal de alarmă pe contul ei personal de Instagram și i-a sfătuit pe toți urmăritorii ei să nu mai încerce acasă trendurile care au luat amploare pe Tik-Tok în întreaga lume, deoarece își pot pune viața în pericol.

Un alt trend periculos de pe Tik-Tok este ”jocul cu eșarfa” în care regula este să îți legi o eșarfă în jurul gâtului și să tragi de ambele capete. Mai mulți copii și-au pierdut viața în urma acestei provocări pe Tik-Tok și, de cele mai multe ori, părinții nu erau la curent cu aplicația pe care copiii o foloseau aproape toată ziua.

Adolescenții doresc să își impresioneze urmăritorii de pe Tik-Tok cu tot felul de ipostaze, cât mai speciale, pentru a strânge cât mai multe like-uri. Un adolescent din India a vrut să se filmeze pe șina de tren atunci când trenul sosea în stație. Băiatul a fost spulberat de tren chiar în fața prietenului său care îl filma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: