Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O adolescentă a vrut să-și amuze verișorul pe TikTok, dar a ieșit ceva cumplit! Incredibil ce și-a băgat în gură

O adolescentă a vrut să-și amuze verișorul pe TikTok, dar a ieșit ceva cumplit! Incredibil ce și-a băgat în gură

GALERIE FOTO (2)

O adolescentă s-a gândit cum să-și amuze verișorul pe TikTok, însă ce a ieșit întrece orice imaginație și, sub nicio formă, nu trebuie încercat! Din ceva ce s-a vrut să fie o glumă, s-a transformat în doar câteva secunde în ceva cumplit! Este incredibil ce și-a băgat în gură fata, fără să se gândească că numai medicii o vor mai putea salva.

Adolescentă a devenit virală pe Internet după o glumă cu care a vrut să își amuze verișorul. Iată cum o ideea amuzantă s-a transformat în cel negru coșmar pentru fată.

Este vorba de Mollie O’Brien, o adolescentă din Ontario, Canada, care a ajuns pe mâna medicilor cauza unei experiențe extrem de cumplite, care a pornit dintr-o glumă. Dintr-un gest gândit să stârnească râsete, a ieșit ceva cumplit! De asemenea, sub nicio formă nu este un exemplu de urmat.

Incredibil ce și-a băgat în gură

Mollie a vrut să-și distreze pe verișorul ei, dar momentul de amuzament s-a transformat într-o scenă horror pentru orice internaut. Adolescenta a publicat pe TikTok un video în care apare cu o muzicuță în gură. Așa a vrut Mollie să îl amuze pe verișorul ei.

Poate pentru unii, gestul ei a fost unul pe seama căruia s-au distrat. Însă distracția nu a durat prea mult. În momentul în care Mollie a încercat să scoată din gură muzicuța, instrumentul a rămas blocat în cavitatea bucală.

”Regret enorm ce am făcut… Toți se întreabă ce am făcut… deci… Mi-am băgat o muzicuță în gură și a rămas blocată acolo!, a scris Mollie.

Internauții au rămas șocați de gestul canadiencei, iar imaginile au fost distribuite cu nemiluita. Unii s-au amuzat, dar cei mai mulți au văzut doar un exemplu de “AȘA NU”.

Numai medicii au putut-o salva

Pentru a scăpa din această situație îngrozitoare, Mollie a avut nevoie de intervenția medicilor.

”De câte ori respiram, scoteam un sunet îngrozitor”, a mai povestit adolescenta din Ontario, iar acest lucru nu a fost deloc amuzant.

Întâmplarea i-a șocat pe mulți internauți, iar povestea ei s-a viralizat incredibil de repede. Așadat, imaginile cu adolescenta din Ontario au făcut înconjurul lumii, adunând peste trei milioane de vizualizări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: