Redactia.ro
Home » Știri » O adolescentă de 14 ani și-a înscenat propria răpire. Ce a putut să scrie în biletul de răscumpărare

O adolescentă de 14 ani și-a înscenat propria răpire. Ce a putut să scrie în biletul de răscumpărare

inscenare

Un caz straniu a avut loc în Sibiu în cursul zilei de 9 mai. O fată de 14 ani și-a înscenat propria răpire, însă un detaliu din biletul de răscumpărare pe care îl redactase a dat-o de gol și i-a determinat pe polițiști să o găsească într-un timp foarte scurt.

O adolescentă de 14 ani și-a înscenat propria răpire

O adolescentă de 14 ani din Sibiu a dispărut de acasă, fără urmă și a lăsat un bilet de răscumpărare în poarta casei. Conform celor scrise în bilet, părinții aveau la dispoziție trei ore pentru a plăti o sumă de bani în schimbul libertății fiicei lor. Un amănunt a atras, însă, atenția oamenilor legii, cât și părinților. În bilet nu era menționată suma de bani pe care presupusul răpitor o dorea, iar scrisul era unul ce părea al unui copil. În plus, adolescenta mai fugise odată de acasă și fusese găsită la 20 de kilometri depărtare de casă.

După 24 de ore de neliniște și căutări, părinții fetei au putut să răsufle ușurați căci copila a fost găsită. Aceasta le-a mărturisit polițiștilor că și-a înscenat răpirea pentru că dorea să se răzbune pe părinții săi pentru că o certaseră din cauza unei note mici pe care a obținut-o la școală. „Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că minora nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind preluată de către reprezentanții DGASPC Sibiu”, se arată în comunicatul emis de către IPJ Sibiu.

Cum și-au dat seama polițiștii că nu a fost vorba despre o răpire

Părinții și-au amintit și că în ziua respectivă au trimis-o pe adolescentă la ATM-ul din apropierea casei, ca să scoată niște bani. Bizar li s-a părut însă tuturor faptul că atât banii, cât și cardul au fost găsite în casă, semn că între timp minora s-a întors la locuință și a dispărut imediat după aceea. Familia a remarcat că nu mai este acasă cam după o oră și jumătate, când a început să o caute peste tot și a alertat poliția.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii sibieni nu descoperit nici un indiciu care să susțină ipoteza răpirii. De aceea nici nu s-a pomenit nimic despre emiterea unei atenționări de tipul „Alertă răpire copil”.

Sursă foto: Adevărul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: