Redactia.ro
Home » Știri » O alee de beton turnată peste morminte a iscat un scandal monstru într-un cimitir din Vrancea. Localnicii s-au revoltat: „Să cad jos. Este mama mea”

O alee de beton turnată peste morminte a iscat un scandal monstru într-un cimitir din Vrancea. Localnicii s-au revoltat: „Să cad jos. Este mama mea”

Mai mulți localnici dintr-un sat din judeţul Vrancea au fost extrem de revoltați, când, peste mormintele apropiaților și rudelor s-a turnat beton, pentru o alee. Iată ce s-a întâmplat

O alee de beton turnată peste morminte a iscat un scandal monstru într-un cimitir din Vrancea

Localnicii au rămas șocați de faptul că s-au trezit cu mormintele rudelor acoperite de beton:

„Localnic: Sâmbătă au turnat alee, luni au decupat doar mormântul meu. Ieri la 7,20 am sunat, deja era spart. Seara a venit domn’ primar, s-a uitat, da, este decupat, la 7,20 a spart toată aleea, noaptea.

-Peste câte morminte trecea aleea?

-Peste toate astea, deci 10, 15 morminte, deci jumate de mormânt l-a pus cu beton. O alee de ciment făcută peste morminte a împărțit satul Mirceştii Vechi în două tabere”, au explicat câțiva localnici reporterilor Digi24.

Localnicii se revoltă

„Ionica Stancu – localnică: Să cad jos, doamnă. Este mama mea.

Gabriela Dumitrache – localnică: La 7 era fărâmată toată aleea. Cred că au mai fost nemulțumiți, că dacă nu mai erau și alții nemultumiți cred că rămânea decupat numai la noi”, au explicat revoltați localnicii pentru sursa citată.

Autoritățile au intervenit

Îngrijitorul susține că sătenii și-au dat acordul să se construiască aleea. Poliția a trebuit să intervină deoarece bărbatul a fost acuzat de faptul că nu a ținut cont de locul în care se putea turna betonul, în niciun caz peste mormintele rudelor:

Această alee care a iscat multă revoltă printre săteni a fost desfiinţată după numai 4 zile.

 

Sursa foto: digi24.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: