Redactia.ro
Home » Homepage » O altă tragedie în familia Andreei Morega. Vărul fetei, în vârstă de 17 ani, s-a stins din viață

O altă tragedie în familia Andreei Morega. Vărul fetei, în vârstă de 17 ani, s-a stins din viață

Vărul Andreei Morega avea 17 ani și a murit.

Padeș, un mic orășel gorjean, este din nou învăluit în doliu după ce Eduard, un tânăr de numai 17 ani și verișorul Andreei Morega, a fost răpus de un tragic accident rutier pe 8 martie, însă a stat în comă până ieri. Acest deces vine să completeze durerea familiei, după ce și Andreea și-a pierdut viața, fiind victima unei crime brutale care a șocat întreaga națiune.

Andreea, o tânără de 21 de ani, a fost ucisă într-un mod oribil de Mirel Dragomir, un băiat obsedat de ea, care i-a aplicat 60 de lovituri de cuțit. Comunitatea locală și nu numai a fost profund marcată de pierderea ei, Andreea fiind studentă la Medicină, visând să salveze vieți.

Cum a murit Eduard, vărul Andreei Morega

În dimineața zilei de 8 martie, Eduard a fost victima unui accident teribil în Padeș. În timp ce încerca să traverseze strada, a fost lovit de un vehicul, accidentul petrecându-se chiar sub ochii mamei sale. În ciuda eforturilor depuse de echipajele SMURD și de medici, tânărul a intrat în comă și, din nefericire, a decedat chiar ieri, la doar o zi după înmormântarea verișoarei sale.

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a declarat că la momentul accidentului s-au efectuat cercetări amănunțite. Femeia care conducea autovehiculul implicat în accident a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, iar în caz se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 8 martie a.c., în jurul orei 08:00 polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizați prin apelul 112 de o participantă la trafic, despre faptul că, pe DJ 671 Padeș, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a constatat faptul că, în timp ce femeia conducea un autoturism, pe DJ 671 Padeș, din direcția Apa Neagră, către Văieni, ar fi accidentat un tânăr de 17 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a DJ 671.
La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD și un echipaj de ambulanță care i-au acordat primul ajutor persoanei vătămate, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând leziuni la nivelul capului.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

Apropiații sunt devastați de durere

Comunitatea din Padeș și prietenii de pe rețelele de socializare sunt înmărmuriți de această nouă tragedie care a lovit familia Morega. Sute de mesaje de condoleanțe și de sprijin au fost postate, reflectând adâncimea durerii și a compasiunii resimțite de toți cei care îi cunoșteau pe Andreea și pe Eduard.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Eduard și să ofere familiei Morega puterea de a trece prin aceste momente de neimaginat” – este unul dintre nenumăratele mesaje de condoleanțe care au inundat internetul în urma acestei tragedii.

„Doamne întoarce fața către comuna noastră că prea mari sunt tragediile 🙏🙏Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în împărăția sa 😢😢😢😢😢

Doamne ferește 😭😭 Dumnezeu să-l odihnească în pace săracul numai și-a revenit Doamne dă putere la toți cei dragi lui să treacă prin aceasta durere 😭😭

Dumnezeu sa îl odihnească în pace , multa putere familiei 😪😪😭😭😭rămas bun prieten drag nu te voi uita niciodată
Dumnezeu să îl odihnească în împărăția cerurilor,iar vouă multă putere să treceți peste acest mare necaz 😥😥😔😔
Nu pot sa cred asa ceva 😭😭😭😭
Dumnezeu sa va dea putere! Sincere condoleanțe! Odihna veșnică copil frumos și bun!
Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și vouă multă putere să treceți peste așa durere!
Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace nu te vom uita niciodată copil cuminte!😭😭”, sunt comentariile celor dragi.

În aceste momente de profundă tristețe, comunitatea din Padeș și întreaga țară își exprimă solidaritatea față de familia Morega, reamintindu-ne cât de fragile sunt viețile noastre și cât de important este să ne prețuim fiecare clipă petrecută alături de cei dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: