Redactia.ro
Home » Știri » Declarații neașteptate făcute de sora lui Mirel Dragomir. Ce a putut să zică tânăra despre criminal

Declarații neașteptate făcute de sora lui Mirel Dragomir. Ce a putut să zică tânăra despre criminal

Ce a mărturisit sora lui Mirel Dragomir?!

Într-o dezvăluire cutremurătoare care a atras atenția întregii țări, familia lui Mirel Dragomir, studentul acuzat de o crimă terifiantă care a luat viața iubitei sale, Andreea, se confruntă cu o realitate pe care nimeni nu și-ar fi dorit-o vreodată. Tatăl lui Mirel, în primele declarații publice făcute de la tragicul incident, a împărtășit cu profunda durere și regret sentimentele amestecate pe care le nutrește față de fiul său și față de pierderea vieții tinerei Andreea.

În această atmosferă încărcată de tristețe, tatăl a exprimat un profund regret atât pentru fata care și-a pierdut viața într-un mod atât de brutal, cât și pentru propriul fiu, subliniind în același timp sentimentul de neputință și ororile la care ambele familii sunt expuse în urma acestui act îngrozitor. „Cum e, cum nu e, ne pare rău de el, că e copilul nostru. Ne pare rău și de el, și de fata aceea mai rău ne pare, să știți. Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Nu pot, suntem terorizați, suntem nenorociți. Am muncit o viață întreagă să fie bine copiii. Să aibă tot ce le trebuie. Și au avut. Nu știu ce a fost.”, a mărturisit tatăl lui Mirel, potrivit Observator.

Sora lui Mirel a găsit trupul neînsuflețit al Andreei Morega

În paralel, sora lui Mirel a oferit un punct de vedere despre momentele terifiante petrecute, descriind cum a descoperit trupul neînsuflețit al Andreei în apartamentul din Timișoara, o scenă care a marcat-o profund. Cu vocea tremurândă de emoție, tânăra a relatat cum s-a încercat să se intre în camera unde a avut loc tragedia, generând suspiciuni și mai mari când a constatat că ușa era încuiată.

„Am încercat să intru în cameră. Era ușa închisă și mi-a dat de bănuit de ce e ușa închisă. Verișoara era la apartament și au plecat când am ajuns eu de la facultate.

Ea voia să își ia lucrurile din camera aceea și de asta am insistat să deschid ușa camerei”, a declarat sora lui Mirel.

Andreea Morega a fost condusă pe ultimul drum

Comunitatea și întreaga țară sunt încă în stare de șoc în urma acestui eveniment tragic. Ceremonia de înmormântare a Andreei a fost un moment de profundă tristețe și durere, cu familia și prietenii adunându-se pentru a-și lua rămas bun de la tânăra a cărei viață a fost curmată prea devreme. Situația a fost atât de emoționantă încât membrii familiei au avut nevoie de îngrijiri medicale pe parcursul ceremoniei.

Această tragedie ridică numeroase întrebări despre motivele din spatele acestui act de violență extremă și despre cum societatea poate preveni astfel de incidente în viitor. În timp ce comunitatea încearcă să găsească răspunsuri și să se vindece după acest eveniment devastator, memoria Andreei rămâne vie în inimile celor care au cunoscut-o și au iubit-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: