Redactia.ro
Home » Monden » O artistă celebră de la noi a trăit momente rușinoase la ginecolog. Despre cine este vorba

O artistă celebră de la noi a trăit momente rușinoase la ginecolog. Despre cine este vorba

GALERIE FOTO (3) O artistă celebră de la noi a trăit momente rușinoase la ginecolog

O artistă celebră de la noi a trăit momente rușinoase la ginecolog. Laura Lavric este una dintre cele iubite interprete de muzică populară, atât pentru vocea ei unică, cât și pentru simțul umorului pe care afișează la fiecare apariție a sa. Cu toate astea, vedeta a povestit un moment rușinos din viața ei.

O artistă celebră de la noi a trăit momente rușinoase la ginecolog. Despre cine este vorba

O artistă celebră de la noi a trăit momente rușinoase la ginecolog. Se știe că vizitile la ginecolog sunt printre cele mai emoționante din viața unei femei, dar acestea sunt importante și nu trebuie neglijate. Ei bine, o artistă celebră de la noi a mers la ginecolog, pentru un control de rutină, dar situația avea să rămână în amintirea sa, ca fiind una rușinoasă. Este vorba despre interpreta de muzică populară, Laura Lavric. Vedeta a povestit un episod rușinos, dar amuzant în același timp, prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Invitată la Antena Stars, artista a dezvăluit că în timpul unei vizite la ginecolog, a fost pusă într-o situație penibilă.

Mai pe larg, Laura Lavric a fost întrebată dacă își dorește sa facă testul Papanicolau, dar artista nu a știut ce este acesta. Deși nu știa ce înseamnă, artistei i-a fost rușine să întrebe, așa că a decis să o întrebe pe asistenta medicului, care i-a dat un răspuns surprinzător. „M-am dus la un control şi mi-a spus medicul: Doamna Laura, trebuie să facem un Papanicolau! Am zis în sinea mea: «Ce o fi ăsta, Papanicolau?!» Mi-a fost ruşine să întreb. Papa de la Roma… «Veniţi după rezultat peste două săptămâni!» M-am gândit: «Doamne, fereşte! Dar ce am, de mă cheamă după două săptămâni?» Când am ajuns acolo, doctoriţa era bucuroasă, iar eu: «Acum, dacă tot eşti bucuroasă, să nu mă consideri chiar proastă, dar am şi eu o întrebare: Ce e Papa Pius, ăsta? Papanicolau, ăsta?» Doctoriţa mi-a spus: «Doamnă, asta este pentru depistarea cancerului la femei…» Dacă nu ştiu ceva, mie nu mi-e ruşine să întreb…”,a mărturisit îndrăgita artistă.

Laura Lavric, la un pas de închisoare din cauza fostului soț

Laura Lavric încântă românii cu vocea sa, dar în special cu simțul umorului pe care îl are. Cu toate astea, artista a povestit la un moment dat, despre o perioadă tristă din viața ei. Interpreta de muzică populară a declarat că fostul său soț i-a făcut numeroase probleme. Laura Lavric a povestit că tatăl copilului său i-a luat casa, fiind nevoidă să stea cu chirie. Mai mult, se pare că din cauza acestuia, artista risca să ajungă la închisoare. „N-a vrut să-i dea copilului pianul. Aşa că i-am zis femeii cuvântul acela cu c… şi am plecat. După o perioadă am primit o citaţie. M-a dat în judecată în lipsă. A adus şi un martor fals. Şi a făcut în aşa fel încât, dacă nu mă prezint, să mă aresteze„, a spus vedeta.

Deși nu pare, Laura Lavric este o persoană și periculoasă, mai ales atunci când este enervată. Aceasta a povestit momentul în care a fost jignită în timp ce își făcea cumpărăturile în piață. Artista nu s-a lăsat până nu s-a răzbunat pe bărbat. „«Măi, ieşiţi afară s-o vedeţi pe Laura Lavric cum îl bate pe unul!» A căzut cu pălăria pe jos”, a povestit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: