Redactia.ro
Home » Știri » O asistentă medicală a murit la două zile după ce i-a fost administrat vaccinul Pfizer. Care e cauza morții

O asistentă medicală a murit la două zile după ce i-a fost administrat vaccinul Pfizer. Care e cauza morții

GALERIE FOTO (3)

Veste șoc în lumea medicală, după ce o asistentă în vârstă de doar 41 de ani a murit după ce i-a fost administrat vaccinul anti Covid. Șocant este și că femeia nu a suferit efecte secundare adverse după ce a fost vaccinată.

Asistenta medicală a murit chiar de Anul Nou, la două zile după primirea vaccinului anti Covid. Din primele informații, femeia, mamă a doi copii, nu a suferit efecte secundare adverse după injecție.

Asistenta a murit la două zile după vaccin

Asistenta Sonia a murit în mod subit acasă,  în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după primirea vaccinului anti Covid dezvoltat de cei de la Pfizer, potrivit Daily Mail.

Mamă a doi copii șii în vârstă de 41 de ani, Sonia lucra la secția de pediatrie a unui spital din orașul Porto.

În aceste momente, pentru a se afla ce i-a cauza moartea Soniei, se așteaptă rezultatele după efectuarea unei autopsii, care se va realiza în aceste zile.

Sonia, selfie după vaccinul anti-Covid

Sonia era mama a doi copii și lucra ca asistentă la secția de pediatrie a Institutului Portughez de Oncologie din Porto de mai bine de 10 ani. Potrivit informațiilor medicale, după ce a fost vaccinată, femeia nu a suferit efecte secundare adverse.

La scurt după vaccinare, Sonia și-a schimbat poza de profil de pe Facebook cu un selfie cu mască și mesajul “Vaccinată anti Covid-19”.

Tatăl Soniei: „Nu am mai văzut-o în viață”

„A făcut vaccinul anti-Covid-19, dar nu a avut niciun simptom. Nu știu ce s-a întâmplat. Vreau doar răspunsuri. Vreau să știu ce a provocat moartea fiicei mele”, este declarația șocantă făcută de tatăl Soniei.

Devastat de durerea pierderii fiicei sale, bărbatul a mărturisit presei portugheze că a primit un telefon că fiica sa a fost găsită moartă vineri dimineață, în jurul orei 11. Vestea șocantă a venit după ce au mâncat împreună în ajunul Anului Nou.

„Fiica mea a plecat acasă și nu am mai văzut-o în viață”, a mai declarat tatăl Soniei.

Fiica Soniei Acevedo, Vania, a declarat că mama ei nu s-a plâns decât de disconfortul „normal” în zona în care a fost injectată, dar în rest a fost bine.

Conducerea unității unde Sonia Acevedo lucre a confirmat faptul că asistenta în vârstă de 41 de ani a fost vaccinată împotriva Covid în data de 30 decembrie. Însă, angajatorii Soniei spun că nu au fost anunțați cu privire la vreun „efect nedorit” atunci când a fost vaccinată sau în orele următoare de după vaccin.

Institutul Portughez de Oncologie transmis un comunicat imediat după teribila veste că asistenta medicală a murit: „În ceea ce privește moartea subită a unui asistent operațional din cadrul Institutului Portughez de Oncologie din Porto, pe 1 ianuarie 2021, Consiliul de Administrație confirmă evenimentul și își exprimă regretul sincer față de familie și de prieteni, cu asigurarea că această pierdere se resimte și aici.”

În comunicat se mai specifică și că: „Pentru explicarea cauzei decesului se vor urma procedurile obișnuite în aceste circumstanțe”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: