Redactia.ro
Home » Știri » O badantă româncă, aruncată în stradă în ajun de Anul Nou. Ce făcuse femeia în casa în care lucrase

O badantă româncă, aruncată în stradă în ajun de Anul Nou. Ce făcuse femeia în casa în care lucrase

GALERIE FOTO (2)

O imagine cu o româncă stând în frig, pe marginea unui trotuar, a devenit virală în Italia după ce proprietarul unei agenții de voiaj a publicat-o. Bărbatul era consternat de soarta femeii până să afle ce s-a întâmplat, de fapt!

O badantă româncă, aruncată în stradă în ajun de Anul Nou

Proprietarul unei agenții de voiaj a publicat o fotografie cu o româncă stând pe marginea trotuarului, în ajun de Anul Nou. Femeia se prezentase pentru a-și lua un bilet la primul avion spre România, însă nicio cursă nu fusese disponibilă. Și cum nu-și permitea să-și achite o noapte la hotel în așteptarea zborului de a doua zi, femeia a rămas pe marginea bordurii din fața agenției de voiaj.

Văzând-o stând în frig, proprietarul agenției a fost impresionat de chinul femeii și s-a oferit să-i plătească o noapte la hotel și o masă la cald. N-a rezistat, însă, să nu publice un mesaj în care critica familia pentru care românca lucrase, fără să știe ce s-a întâmplat de fapt: „Am emis un bilet (de avion – n.r.) pentru o doamnă româncă rămasă pe drumuri. Primul zbor este pe 1 ianuarie și nu are unde să stea, vrea să rămână până la acea dată aici, în frig, în fața agenției. Sunt dispus să o ajut cu bani, cazările pentru Anul Nou sunt pline. Anunțați-mă cine mă poate ajuta, dar, în special, cine o poate ajuta pe ea. (…) Nu știu ce a făcut atât de rău doamna aceasta pentru a fi dată afară din casă de către patroni (era badanta lor). Cred însă că este nevoie de cruzime ca să lași în frig o femeie până la 1 ianuarie, în mijlocul străzii. În noaptea aceasta va fi găzduită de hotelul Soleado și va primi o pizza caldă și apă (oferite cu amabilitate de hotel). Pentru mâine s-a oferit o doamnă s-o găzduiască. Imaginea este crudă, dar poate va face unele persoane să reflecteze”, a mai scris proprietarul agenției.

Românca voia să petreacă noaptea pe stradă

Fiica femeii pe care românca o îngrijea a oferit explicații

Văzând că situația româncei a devenit cunoscută în toată Italia, fiica femeii de care badanta avea grijă a oferit explicații.

După spusele tinerei, românca furase un lanț de aur pe care îl ascunsese în grădină și trei saci cu haine de blană, obiecte scumpe și alte bijuterii din aur: „Când a sosit cu noi nu avea aproape nimic în valiză, nici măcar lenjerie intimă. I-am cumpărat noi, inclusiv pijamale și papuci. M-a lovit imediat teatralitatea ei și apoi faptul că nu a vrut să iasă niciodată. Avea două ore libere pe zi, dar dorea să stea mereu în acasă. Și acum îmi explic de ce. (…) De la gâtul mamei lipsea un lanț de aur alb cu o cruce strălucitoare. Nu l-a scos niciodată de la gât, motiv pentru care m-am mirat când nu l-am mai văzut și am întrebat-o pe badantă dacă știe unde este. Nu a putut să-mi dea un răspuns și am rugat-o să-l caute când are timp. O informasem pe îngrijitoare de prezența acestor camere. Și, în mod ciudat, nu au imortalizat-o niciodată în timp ce căuta lănțișorul, așa cum o rugasem. Apoi, în mod ciudat, una dintre aceste camere a încetat să funcționeze. I-am spus că eu cred că ea a furat lănțișorul și deodată a pus mâna pe un cuțit de bucătărie, l-a întors spre ea și a amenințat că se va sinucide. Am sărit să o opresc, iar fata mea a fugit și a sunat la poliție. Am concediat-o imediat, a plecat cu polițiștii”, a declarat fiica bătrânei, pentru Agrigento Notizie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini