Redactia.ro
Home » Știri » O bătrână a fost rugată de o străină să își pună verigheta într-un șervețel. Ce a urmat a șocat-o pe femeie

O bătrână a fost rugată de o străină să își pună verigheta într-un șervețel. Ce a urmat a șocat-o pe femeie

GALERIE FOTO (3) O bătrână a fost rugată de o străină să își pună verigheta într-un șervețel

O bătrână a fost rugată de o străină să își pună verigheta într-un șervețel. O bătrână în vârstă de 79 din Dâmbovița a avut parte de un moment neplăcut. Femeia și-a pierdut verigheta pe care o purta de aproape șase decenii. Aceasta a fost victima operațiunii de înșelăciune numită “pomană lui Cioabă”.

O bătrână a fost rugată de o străină să își pună verigheta într-un șervețel. Ce a urmat a șocat-o pe femeie

O femeie în vârstă de 79 de ani din Dâmbovița a trecut prin clipe de coșmar. Femeia a fost păcălită și i-a fost furată verigheta pe care o purta de mai bine de șase decenii. Bătrână se afla pe stradă când o tânără a abordat-o pe o stradă, în comuna Răzvad din județul Dâmbovița. Femeia mergea la dispensar când o necunoscută a coborât din masina și a intra in vorba cu ea și a convins-o să își pună inelul și cerceii într-un servețel, potrivit știrileprotv.ro.

Tânăra a înlocuit bijuteriile cu niște tichete și s-a făcut nevăzută. Pensionara a rămas șocată când și-a dat seama că a fost furată. Femeia a povestit că tânăra i-ar spus că este nora regelui Cioabă și că a venit la biserică să facă o donație. “A spus: Sunt nora regelui Cioabă, de la Sibiu şi am venit la biserica dumneavoastră să fac o donaţie.Vă ofer o verighetă. Scoteti-o pe a dvs, vă dau un şerveţel să o puneţi. În timpul ăsta mi-a dat fularul la o parte şi a văzut că am şi cercei de aur. A dat cu ele după mine, eu nu am realizat că mă hipnotizează, m-am derutat complet”, a povestit bătrâna.

Ulterior, bătrâna a fost lăsată fără cerceii din aur și fără verigheta pe care o purta de 56 de ani. Femeia s-a întors acasă cu un șervețel în care erau câteva tinichele. Dezorientată, femeia i-a povestit tot ce s-a întâmplat soțului ei. Partenerul acesteia susține că tânăra a hipnotizat-o pe soția sa. Bătrâna a mers la poliție unde a depus reclamație.

Sursa foto: Captura video StirileProtv.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: