Redactia.ro
Home » Știri » O bătrână de 83 de ani a sunat la 112 și a spus că moare de frig și de singurătate în casă. Ce s-a întâmplat cu ea imediat după ce a închis telefonul

O bătrână de 83 de ani a sunat la 112 și a spus că moare de frig și de singurătate în casă. Ce s-a întâmplat cu ea imediat după ce a închis telefonul

GALERIE FOTO (2)

O bătrână din Constanța trăiește cele mai negre și amare zile ale existenței sale. După ce și-a văzut murind pe rând fiul, soțul, sora și fratele, s-a trezit în neputința de a-și încălzi locuința și de a schimba o vorbă cu cineva cât e ziua de lungă. Speriată de singurătatea și frigul pe care îl îndura, a cerut ajutor la 112. Ce i s-a răspuns, mai jos!

O bătrână a sunat la 112 pentru că murea de frig în casă

Are 83 de ani și-și duce zilele singură, într-o casă veche și friguroasă din Constanța. Nu s-ar plânge de asta dacă nu i-ar fi frică că o să moară singură și că nu o să știe nimeni de ea. Căci bătrâna nu mai are pe nimeni pe lumea asta. S-au stins rând pe rând fiul, soțul, fratele și sora, iar ea a rămas a nimănui la 83 de ani. Neputincioasă și cu frică de moarte, femeia a sunat disperată la 112 pentru a anunța că moare de frig în casă și a întrebat dacă există vreun ajutor și pentru ea.

Și așa a fost! Imediat după ce a închis apelul cu dispeceratul, ofițerul de la 112 a sunat un coleg recunoscut pentru actele de caritate și l-a îndrumat spre casa femeii. Acesta n-a stat pe gânduri și a făcut o chetă printre colegii polițiști pentru a se asigura că femeia poate să dea drumul la caloriferul pe care îl are în casă, fără să-i fie frică de factura la electricitate. Acesta și-a luat angajamentul că va plăti toate facturile femeii până în primăvară ori cât va fi nevoie.

Polițistul și colegii lui îi vor plăti facturile la electricitate.

Spitalul Județean îi va oferi o masă caldă în fiecare zi

Strigătul de ajutor al polițistului a fost auzit și de firma care oferă hrană pacienților Spitalului Județean Constanța și s-a angajat să-i ofere o masă caldă zilnic femeii de 83 de ani. Iar asta nu e tot. Zeci de oameni cu inima mare, care au auzit de postarea polițistului Gabriel Enache, vor să se implice în bunăstarea ei și vor să ajute cu bani ori alimente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: