Redactia.ro
Home » Știri » O bătrână din Bihor a înviat înainte de a fi pusă în sicriu. Cum a fost posibil

O bătrână din Bihor a înviat înainte de a fi pusă în sicriu. Cum a fost posibil

O întâmplare misterioasă a avut loc într-o localitate din Bihor. După ce un polițist a declarat-o moartă, o bătrână a înviat a doua zi, chiar înainte de a fi pusă în sicriu. Toți cei care s-au aflat la fața locului s-au speriat îngrozitor. În urma acestui eveniment, s-a demarat o anchetă pentru a se vedea cum s-a ajuns la o astfel de situație.

Caz șocant într-o localitate din Bihor

Localnicii comunei Bezenea, din Bihor, au trecut prin clipe de șoc după ce au fost martorii unui eveniment neașteptat. Ei au văzut cum o bătrână care a fost declarată moartă de un polițist, a ridicat mâna chiar înainte de a fi pusă în sicriu, informează știrileprotv.ro.

Un vecin a fost cel care a alertat autoritățile după ce a sesizat că femeia nu a mai ieșit din casă de câteva zile. Un polițist a venit la fața locului și a constatat că bătrâna nu mai avea puls. A sunat și la medicul de familie, care a spus că va sosi și el, însă…nu a mai venit.

 „O venit poliţia şi, noa, n-o mişcat şi o crezut că-i moartă. Şi-o tras clopotele în două zile şi mâine era s-o-ngroape. Zicea că o venit nepot de-al ei şi o adus sicriu, şi când să o pună în sicriu, ea o mişcat. S-o speriat”, a spus vecinul.

Dr. Carmen Panti, preşedinte Colegiul Medicilor Bihor: Este absolut necesară anunţarea medicului de familie sau, în lipsa acestuia, să se sune la 112. Singurul abilitat să constate decesul unei persoane este medicul de familie sau medicul de pe ambulanță”.

Bătrâna a ridicat o mână înainte de a fi pusă în sicriu

După ce nepotul i-a cumpărat sicriul bătrânei, scenele care au urmat i-au făcut pe oameni să își scuipe în sân. A doua zi, fără o confirmare oficială, se pregătea înmormânatarea ei, doar că…surpriză. Bătrâna a înviat și toți s-au panicat.

Vecină: „Am auzit c-o murit. După două zile, am auzit c-o-nviat, noa”.
Reporter: „Şi se pregăteau de înmormântare?”
Vecină: „Da, o venit, şi sicriu i-o luat”.
Repoter: „Or apucat să o bage în sicriu?”
Vecină: „Nu. O vrut, ş-apoi când o vrut, numa o auzit că şi-o ridicat o mână”.
Reporter: „Şi s-o speriat oamenii?”
Vecină: „Păi sigur că s-o speriat. Pe mine o venit şi m-o chemat o fată de-aci. Zice: nana Stela, zice, hai că o-nviat Sabina. Tulai, Doamne, ne-am speriat”.

Localncii sunt uimiți de ceea ce au văzut. Femeia a ajuns chiar și în stare precară la spital, în comă profundă cu hiportemie severă.

Dr. Hadrian Borcea, şef UPU Oradea: „La sosirea la UPU era în comă profundă, cu hipotermie severă, stabilă hemodinamic, dar viaţa îi era pusă în pericol de ansamblul acesta, asociere comă şi hipotermie profundă. În astfel de situaţii e o persoană care constată că s-a instalat stopul cardio-respirator sau decesul. Cineva trebuie să aibă competente în a stabili şi una şi cealaltă”.

În urma acestei întâmplări halucinante, oamenii legii au demarat o anchetă pentru a se vedea cine este vinovat. Între timp, doctorul de familie a refuzat să dea explicații jurnaliștilor

Poliţiştii au întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de neglijenţă în serviciu, în acest stadiu, faţă de faptă”, a declarat Comisarul şef Alina Farcuta, purtător de cuvânt IPJ Bihor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: