Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O bătrânică s-a trezit la ușă cu o pizza pe care nu o comandase. Ce a vrut, de fapt, curierul să-i transmită. Femeia a rămas fără cuvinte! VIDEO

O bătrânică s-a trezit la ușă cu o pizza pe care nu o comandase. Ce a vrut, de fapt, curierul să-i transmită. Femeia a rămas fără cuvinte! VIDEO

Membrii unei familii răspândite în trei state au comandat o pizza pentru bunica lor din Florida pentru a se asigura că este bine atunci când nu au putut da de ea după uraganul Matthew. Iată ce a urmat!

Un bărbat a devenit extrem de îngrijorat atunci când nu a reușit să dea de bunica lui după uraganul Matthew

Eric Olsen din Omaha, Nebraska, a declarat, pentru ABC News, că a devenit extrem de îngrijorat atunci când nu a reușit să dea de bunica lui  în vârstă de 87 de ani, Claire Olsen, care locuiește singură în Palm Coast, Florida, după ce uraganul s-a abătut asupra zonei

„Ei bine, am vorbit cu ea vineri dimineața, tocmai rămăsese fără curent electric și mi-a spus: „Este un coșmar”, iar apoi nu am mai primit vești de la ea timp de două zile”, a spus acesta pentru aceeași sursă.

„Am sunat la departamentul de poliție, am sunat la departamentul șerifului și nu răspundea nimeni, așa că eram foarte îngrijorat”, a adăugat nepotul.

Eric Olsen a explicat că el locuiește în Nebraska, tatăl său în Dakota de Sud, iar sora sa în Los Angeles, motiv pentru care nu existau rude în apropiere care să poată merge să verifice ce face bunica sa.

O bunicuță a fost contactată de familie într-un mod inedit

Pentru că tot nu reușea să dea de bunicuță, a decis să fie creativ:

„Așa că mi-am spus: O să îi comand o pizza, iar dacă o pot livra, atunci știu că este în viață”, a declarat Eric Olsen, pentru sursa citată.

El a explicat că a scris o instrucțiune specială atunci când a plasat comanda de pizza, cerându-i curierului să îl sune pe telefonul său atunci când pizza va fi livrată. Apoi i-a cerut curierului să îi dea telefonul său mobil lui Claire Olsen, pentru a putea avea vești de la ea și a se asigura că este bine.

Pizza rezolvă situația

Eric Olsen a povestit același surse că în momentul când a auzit vocea bunicii la cealaltă linie de telefonie, a simțit „ușurare, o ușurare absolută”.

„Poliția și pompierii nu au putut să o facă, dar Papa John’s a ajuns acolo în 30 de minute și i-a pus telefonul mobil la ureche”, a glumit el, relatează aceeași sursă.

El a mai spus că ideea de a comanda pizza i-a venit spontan. „Mă gândeam: Cine poate merge acolo chiar acum? Pe cine pot să sun într-un oraș în care nu cunosc pe nimeni?”.

El a adăugat: „Oamenii mă întreabă de ce nu am sunat la poliție pentru a le cere să facă o verificare a stării de bine, dar am făcut-o. Am făcut-o”. Credeți-mă, Papa John’s a fost ultima soluție”.

Livrătorul de pizza Lance Tyler a declarat, pentru WFTV, care aparține aceleași surse citate mai sus, că atunci când a văzut-o pe Claire Olsen vorbind cu nepotul ei la telefon, „expresia ei a fost pur și simplu neprețuită”.

În urma inventivității nepotului, bunica a afirmat, pentru aceeași sursă, că „pizza cu pepperoni de la Eric a fost fantastică!”.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: