Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O biserică a devenită casă pentru doi tineri. Uite cum au transformat-o

O biserică a devenită casă pentru doi tineri. Uite cum au transformat-o

GALERIE FOTO (5) O biserică a devenită casă pentru doi tineri din Marea Britanie. Au transformat-o incredibil de frumos. Interiorul este divin. Rar ți-a fost dat să vezi așa ceva.

O biserică a devenită casă pentru doi tineri din Marea Britanie. Au transformat-o incredibil de frumos. Interiorul este divin. Rar ți-a fost dat să vezi așa ceva.

Un cuplu din Marea Britanie s-a desis să achiziționeze o birserică veche și părăsită. Biserica Sf. Nicolae din nordul Angliei a fost construită în anul 1790, însă timpul a adus-o în paragină. În 20002, Bottomley şi Sally Onions au decis să distrugă orice barieră și au cumpărat biserica. Au investit sume de bani colosale, dar și mult timp pentru a ajunge să dețină casa visurilor lor. Cei doi nu au vrut să o distrugă, ci au păstrat arhitectura veche a secolului XVII.

O biserică a devenită casă pentru doi tineri. Uite cum au transformat-o

Biserica transformată în casă are acum living în fostul naos al bisericii şi dormitor cu un pat de dimensiuni regale ce stă poziţionat în locul altarului. Au refăcut elemente cheie, cum ar fi tavanele boltite şi vitraliile originale şi au menţinut structura dându-i un aer modern.

O mare parte din scaunele originale din biserică au fost recondiţionate şi amplasate în toată casa. Încălzirea se face prin pardoseală, dar şi cu ajutorul a şase calorifere victoriene din fontă. Baia are vitralii impresionante, astfel încât oaspeţii să se poată bucura de picturi şi culoare atunci când se relaxează în cadă.

Citește și: Când a aflat cine era chelnerița la care a țipat, a fugit de rușine

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini