Redactia.ro
Home » Stil de viață » O bloggeriță a slăbit 56 de kilograme printr-o soluție inedită! La ce trucuri a apelat

O bloggeriță a slăbit 56 de kilograme printr-o soluție inedită! La ce trucuri a apelat

GALERIE FOTO (4)

Bloggerul Brittany Williams a reușit să slăbească 56 de kilograme și să ajungă la silueta mult visată printr-o soluție inedită. Ulterior, ea a scris 3 cărți despre experiența ea, în speranța că va ajuta și alte femei aflate în situația ei. Iată care e povestea ei de succes!

Bloggerul Brittany Williams a slăbit 56 de kilograme

Brittany Williams ajunsese la 117 kilograme când a decis că e timpul să-și schimbe viața. La acea vreme, se lupta cu obezitatea, boli autoimune, oboseală cronică și efectul yo-yo după prea multe diete eșuate. Însă, cu ajutorul unui plan bine pus la punct, în doar un an de dietă, Brittany a recâștigat controlul vieții sale și a ajuns la 61 de kilograme, o greutate potrivită pentru ea. Cum a reușit?

A renunțat la hrana procesată, cumpărată din magazine, la mâncarea de tip fast-food și a eliminat ușor-ușor glutenul, zahărul și toate potențiatoarele de arome pe care le folosea atunci când gătea acasă. Aliatul său de nădejde: o oală sub presiune multifuncțională.

Cele 10 sfaturi de care a ținut cont în dieta sa

  1. A eliminat toate tentațiile din bucătăria sa. A aruncat toate ingredientele și produsele care ar fi făcut-o să trișeze în prima săptămână de dietă. Siropuri, băuturi acidulate, carne congelată procesată, dulciuri și alte astfel de produse.
  2. Și-a făcut un plan alimentar. Și-a alcătuit o listă de preparate „safe” de la care nu s-a abătut. Așa, de oricâte ori avea nevoie să gătească ceva, extrăgea ceva sănătos din calendar.
  3. Există trei ingrediente sănătoase pe care mesele ei le conțineau: fibre, proteine și grăsimi sănătoase. Pe lângă asta, a optat pentru ingrediente care ardeau grăsimea precum piper cayenne, turmeric, busuioc, usturoi, rozmarin și ghimbir.
  4. A evitat zahărul alb, făina albă și lactatele grase.
  5. Și-a făcut un reset emoțional. Cum mâncatul compulsiv se producea mereu pe fond nervos, Brittany a decis să meargă la psiholog pentru a trata problema.
  6. Și-a documentat tot procesul. A notat progresul, planurile și gândurile în timpul acestui program de slăbit.
  7. A recunoscut că are o dependență legată de mâncare și a decis că e timpul s-o trateze.
  8. Intermittent fasting. A decis să aleagă un interval orar în care să mânânce și să-l respecte cu sfințenie.
  9. Și-a făcut un program de somn și s-a ținut de el. E foarte important ca organismul să aibă parte de o odihnă potrivită.
  10. A încercat ceva nou. Pentru a nu-și concentra întreaga existență în jurul acestei diete, a introdus în rutina sa activități noi. Ușor, ușor, și-a recâștigat astfel control al vieții și organismului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: