Redactia.ro
Home » Monden » O boală grea l-a făcut pe Radu Pietreanu să vadă moartea cu ochii: ”Eram un cadavru întins pe canapea”

O boală grea l-a făcut pe Radu Pietreanu să vadă moartea cu ochii: ”Eram un cadavru întins pe canapea”

Radu Pietreanu a avut un succes colosal în proiectul „Vacanța Mare”, de unde îl cunosc toți românii și au ajuns să îl îndrăgească. Acesta a dat piept cu o boală care l-a făcut să-și numere zilele „și care, pentru un minut, chiar l-a trimis în lumea celor drepți”, spune el.

Actorul s-a ascuns de ochii publicului o bună perioadă de timp deoarece boala pe care medicii au depistat-o, cancer la plămâni, l-a dus în ipostaze crunte care l-au secat de energie și l-au îndepărtat de scenă. Totodată a fost nevoit să își vîndă casa, deoarece nu putea susține cheltuielile medicale. Sănătatea este mai importantă decât orice iar sacrificiul suprem a meritat

Radu Pietreanu poate spune că a văzut moartea cu ochii

Invitat în emisiunea lui „Teo Show”, acesta a mărturisit prin ce clipe groaznice a trecut și de ce se ascunde de ochii publicului:

Sufletul meu m-a lăsat și pe mine. Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni. Eram un cadavru întins pe canapea și am zis: „Vreau scandal! Nu vreau liniștea aia de sus și pacea aia”. Am luat cadavrul ăla de 60 de kilograme cât am mai rămăsese și am luat-o așa câte un pas, câte doi, tratament, nu știu ce. Nimeni nu se aștepta să îmi revin.

Am primit verdict: „Doamnă, pregătiți-vă!’. Rochia asta neagră de atunci o are. (râde) Cred că e singurul care putea să fie lângă mine și m-a ajutat să revin. Refuzam orice colaborare. (…) Am trecut prin momentul în care te desparți, pur și simplu, de viață. Prin glumele mele strecor niște sfaturi„, a declarat actorul, în emisiunea Teo Show

Radu Pietreanu și-a schimbat stilul de viață

Radu Pietreanu a trăit până acum în stil „rock and roll”, cu multe nopți pierdute, călare pe motocicletă și cu chitara în brațe. Acum, actorul are un cu totul alt stil de viață. Este conștient că sănătatea lui depinde enorm de alegerile zilnice pe care le face.

Acesta a ales să se mute la munte, unde este mai aproape de mulți producători locali de alimente bio, dar și de fermieri, de unde își procură hrana de zi cu zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: