Redactia.ro
Home » Știri » O boală misterioasă a apărut în India. Medicii au găsit metale în sângele pacienților

O boală misterioasă a apărut în India. Medicii au găsit metale în sângele pacienților

O boală misterioasă a apărut în India

O boală misterioasă a apărut în India. Autoritățile din India au anunțat că o boală misterioasă și-a făcut apariția în organismul oamenilor. Conform acestora, medicii au găsit în sângele pacienților metale grele, precum plumbul și nichelul.

O boală misterioasă a apărut în India. Medicii au găsit metale în sângele pacienților

O boală misterioasă a apărut în India. Cu toate că pandemia de coronavirus a umbrit întreaga lume, aceasta nu este singura care poate pune în pericol viața oamneilor. O boală misterioasă a apărut în sudul Indiei, după ce medicii au descoperit metale grele în sângele pacienților, precum plimbul și nichelul. Conform Gândul.ro, Guvernul a decis să trimită o echipă medicală din experți de la Institutul Național de Virologie, Centrul Național pentru Controlul Bolilor și Institutul Indian de Științe Medicale la Eluru, statul Andhara Pradesh, pentru a face mai multe cercetări asupra acestei boli misterioase care a apărut în urmă cu câteva zile.

Mai mult, din cauza acestei boli misterioase, un bărbat a murit după ce a avut convulsii, greață și durere. În total au fost internați 555 de persoane sâmbătă, iar 80 de pacienți au fost internați în cursul zilei de marți. În cazul în care această boală misterioasă ar îmbolnăvi mai multe persoane, un spital a rezervat 100 de paturi pentru victime. Din fericire, majoritatea dintre pacienții care au fost diagnosticați cu această boală, s-au însănătoșit și s-au întors la casele lor. Directorul spitalului Eluru, A.V. Mohan, a declarat că probele de sânge prelevat de la zece persoane au arătat niveluri ridicate de plumb și nichel.

Astfel, autoritățile statului Andhra Pradesh au deschis o anchetă pentru a afla originea prezenței acestor metale găsite în corpul pacienților. Mohan a precizat că eșantioanele sunt puțin pentru a da un verdict cert că plumbul și nichelul au produs o boală care se tot răspândește în orașul cu 2000.000 de oameni. Mai mult, băuturile din lapte și apa au fost testate pentru a vedea dacă aceasta conține aceste metale, iar experții au colectat probe de orez și ulei de gătit, precum și probe de urină. „Unii cred că este isterie în masă, dar nu este așa”, a spus AS Ram, director medical la spitalul guvernamental din Eluru, asigurând că majoritatea celor aflați în spital arătase simptome reale.

Simptomele pe care pacienții le-au avut

Conform medicilor, mulți dintre pacienți au avut leziuni mici la cap, iar în decurs de o oră starea lor de sănătate s-a îmbunătățit. Momentan nu știe care sunt cauzele acestor simptome. Ulterior, medicii au spus că unii pacienți au avut diverse simptome, de la greață, la convulsii și leșin. Acest lucru se întâmplă în timp ce India se confruntă cu un număr mare de cazuri de coronavirus, Andhra Pradesh fiind unul dintre cele mai afectate state. Ministrul Alla Kali Krishna Srinivas, a declarat că pacienții au fost testați cu noul coronavirus, rezultatele fiind negative. Srinivas a mai menționat că probele de sânge ale pacienților care s-au prezentat cu aceste simptome ciudate, nu au arătat nicio dovadă a unei infecții virale. „Este o boală misterioasă și doar analiza de laborator va dezvălui ce este.”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: