Redactia.ro
Home » Știri » O bucată dintr-un asteroid se îndreaptă spre Pământ! Contactul cu Terra e inevitabil. Ce spun specialiștii

O bucată dintr-un asteroid se îndreaptă spre Pământ! Contactul cu Terra e inevitabil. Ce spun specialiștii

O bucată dintr-un asteroid se îndreaptă spre Pământ! Contactul cu Terra e inevitabil. Ce spun specialiștii

O bucată din asteroidul Bennu se îndreaptă spre Pământ, iar contactul cu Terra este „inevitabil”. Iată ce se știe în momentul de față, potrivit experților!

O bucată dintr-un asteroid se îndreaptă spre Pământ! Contactul cu Terra e inevitabil. Ce spun specialiștii

O bucată de asteroid, cu o vechime de peste patru miliarde de ani, se îndreaptă spre Terra.Totuși, nu ar trebui să ne îngrijorăm pentru că nu am avea de ce. Contactul cu acest fragment nu reprezintă nicio amenințare pentru oameni, pentru că bucata cosmică este adusă aici prin voința oamenilor de știință, potrivit Antena 3 CNN.

Concret, bucata de asteroid călătorește la bordul unei nave spațiale care revină pe Terra. Acest lucru ar urma să se întâmple în septembrie 2023, adică peste trei luni, în Utah, potrivit Fox News.

Asteroizii sunt, în esență, fosile ale sistemului nostru solar, iar oamenii de știință cred că Bennu conține material care ar putea data de la formarea sistemului nostru solar. Eșantionul de asteroid va fi analizat pentru a afla mai multe despre cum am ajuns aici și cum ar putea Pământul să devieze un asteroid potențial periculos precum Bennu, atunci când acest lucru va fi necesar. Asteroidul Bennu reprezintă o adevărată comoară cosmică, o „capsulă a timpului” extraordinară, având o vechime impresionantă de peste patru miliarde și jumătate de ani. Mineralele și substanțele chimice care alcătuiesc acest obiect cosmic s-au format înainte ca Pământul să existe ca planetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: