Redactia.ro
Home » Știri » O bunică a fost prinsă când fura pâine și mezeluri. Ce l-a implorat pe patronul magazinului cu ochii în lacrimi

O bunică a fost prinsă când fura pâine și mezeluri. Ce l-a implorat pe patronul magazinului cu ochii în lacrimi

GALERIE FOTO (2) O bunică a fost prinsă când fura pâine și mezeluri din magazin. Ce l-a implorat pe patronul magazinului cu ochii în lacrimi

O bunică a fost prinsă când fura pâine și mezeluri dintr-un magazin, fiind prea săracă să le poată cumpăra. Greu de suportat rușinea, față în față cu patronul magazinului, l-a implorat cu ochii în lacrimi… Iată întâmplarea care i-a înduioșat pe foarte mulți.

O bunică a fost prinsă când fura pâine și mezeluri. Ce l-a implorat pe patronul magazinului cu ochii în lacrimi

Fără banii necesari să își poată cumpăra alimentele de care avea nevoie în acea zi, bunica s-a gândit că le poate lua pe furiș din magazin, chiar dacă gândul acesta a făcut-o să se rușineze în sinea ei. Nu voia să ajungă să facă asta, dar nu mai avea bani să le poată plăti. Chiria, facturile prea mari o fac să trăiască zilnic la limită cu toate. E văduvă, are pensia mică și nici copiii ei nu prea pot să o ajute, pentru că abia dacă se descurcă și ei. Astfel, împinsă de sărăcie, bătrâna a furat pâinea și niște mezeluri din magazin, atât că patronul a aflat. Bărbatul nu a alertat autoritățile, însă.

„Vă rog, nu sunați la Poliție, nu vreau să afle nepoții mei”, i-a spus bătrâna, înlăcrimată, proprietarului magazinului.

Când i-a privit bătrânei ochii inundați de lacrimi, patronul magazinului a simțit că pică din picioare.

„Putea fi mama mea, nu puteam să fac altfel. Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am făcut, în viață am făcut multe sacrificii și nu pot să întorc spatele dificultăților oamenilor”, a spus bărbatul, potrivit Corriere.it, pentru că întâmplarea a avut loc în Italia.

„Pentru mine, câțiva euro nu schimbă nimic, oricând vrei poți să vii și să iei ceea ce ai nevoie”, i-a spus patronul magazinului bătrânei.

Nu doar că i-a spus că poate să vină să ia orice din magazin când are nevoie, dar patronul magazinului i-a oferit, gratuit, evident, toate produsele pe care bătrâna voia să le ia pe ascuns din magazin: o pâine şi o mortadella.

Foto: preluare Corriere.it
O bunică a fost prinsă când fura pâine și mezeluri din magazin. Ce l-a implorat pe patronul magazinului cu ochii în lacrimi
Foto: colaj Redacția (Pexels și Corriere.it)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: