Redactia.ro
Home » Știri » O călugăriță în vârstă de 118 și-a spus secretul. Băutura pe care o consumă în fiecare zi

O călugăriță în vârstă de 118 și-a spus secretul. Băutura pe care o consumă în fiecare zi

GALERIE FOTO (5) O călugăriță în vârstă de 118 și-a spus secretul

O călugăriță în vârstă de 118 și-a spus secretul. Cartea Recordurilor Guiness a recunoscut-o pe călugărița franceză Lucile Randon drept cea mai vârstnică persoană în viață din lume. Are 118 de ani și este călugăriță catolică.

O călugăriță în vârstă de 118 și-a spus secretul. Băutura pe care o consumă în fiecare zi

Lucile Randon a primit titlul de cea mai bătrână persoană din lume. Lucille s-a născut la 11 februarie 1904 și a devenit călugăriță catolică în 1944 și a primit un nou nume, Sora Andre. Cea mai bătrână femeie de pe pământ trăiește acum într-un azil de bătrâni din Franța și se deplasează într-un scaun cu rotile. Lucile și-a pierdut auzul parțial, dar reușește să își păstreze mintea limpede. În perioda celui de-al Doilea Război Mondial a avut grijă de copii, până să devină călugăriță. A petrecut 28 de ani îngrijind orfani și bătrâni într-un spital. Anul trecut, Lucille a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, dar a reușit să scape de repede de acest virus. „Nu, nu m-am speriat pentru că nu mi-a fost teamă să mor… Sunt fericită că sunt cu voi, însă aş vrea să fiu altundeva – să mă alătur fratelui meu mai mare, bunicului şi bunicii mele”, a declarat călugărița pentru televiziunea franceză BFM.

Întrebată despre secretele longevității, aceasta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre dieta pe care o urmează zilnic, dar a declarat că, în fiecare zi, consumă o băutură care o ajută. Lucile bea zilnic ciocolată și un pahar de vin, dar fără să depășească măsura. Sora Andre susține că nu a consumat niciodată mai mult de un pahar. „Mă trezesc la șapte dimineața, îmi dau micul dejun, apoi mă așează la masă unde fac mici treburi”, a spus Lucile despre viața ei.

Când a împlinit 118 ani la începutul acestui an, călugărita a primit un certificat de naștere scris de mână de președintele Emmanuel Macron, al 18-lea președinte pe care Lucile l-a prins. De asemenea, de-a lungul existenței sale au existat 10 papi care au prezidat Biserica Catolica. Călugărița a devenit cea mai bătrână persoană din lume după moartea lui Kane Tanaka, o japoneză certificată anterior drept cea mai în vârstă persoană din lume, care a murit la vârsta de 119 ani pe 19 aprilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: