Redactia.ro
Home » Homepage » O cântăreață celebră a recurs la un gest necugetat chiar în Sâmbăta Morților. Artista și-a ars rochia de mireasă

O cântăreață celebră a recurs la un gest necugetat chiar în Sâmbăta Morților. Artista și-a ars rochia de mireasă

Mariana Cosmici și-a ars rochia de mireasă.

Într-un act simbolic de eliberare și renaștere, Mariana Cosmici, o cunoscută cântăreață de muzică populară din România, a decis să își ardă rochia de mireasă în Sâmbăta Morților, marcând astfel un nou început după un divorț tumultuos. Gestul său nu doar că a atras atenția publicului, dar a și stârnit un val de discuții despre cum alegem să ne confruntăm cu trecutul nostru și să mergem mai departe.

Divorțul plin de scandal al Marianei Cosmici

Decizia de a distruge rochia de mireasă vine după ce artista a fost implicată într-un scandal de divorț cu acuzații de amantlâc, care a ținut prima pagină a tabloidelor. Mariana Cosmici, într-o declarație pentru Știrile Antena Stars, a împărtășit că nunta ei nu a fost fericirea pe care și-o imaginase, plângând în cea mai mare parte a ceremoniei și simțindu-se neglijată de fostul soț.

„Am plâns foarte mult la nunta mea, m-am simțit neglijată din partea fostului soț, nici măcar nu vreau să-mi aduc aminte, deci nu a fost o zi așa cum se așteaptă toate fetele să fie acea zi frumoasă în care să te simți mireasă, să te simți prințesă.”, a spus Mariana Cosmici la Știrile Antena Stars.

Alegând Sâmbăta Morților pentru acest gest simbolic, Mariana Cosmici a dorit să sublinieze dorința sa de a lăsa în urmă toate amintirile dureroase și să înceapă o nouă etapă în viața sa. „Vreau să uit totul…”, a afirmat cântăreața, exprimându-și dorința de a se elibera de povara emoțională a unui mariaj eșuat.

„Am scăpat de tot calvarul mai ales că au fost și prietenele mele care au știut perfect prin ce trec, prin ce am trecut și cumva da, a fost un prilej de bucurie, mai ales că le-am avut și pe ele alături. Au fost la sentiment cu mine și le mulțumesc și le iubesc și da, mă simt mult mai bine, clar!”, a mai spus artista.

Mariana Cosmici speră la un nou început

Înconjurată de cele mai bune prietene, care au fost martore la suferința sa și au susținut-o pe parcursul întregului proces, Mariana Cosmici a transformat momentul arderii rochiei într-o celebrare a libertății și a noilor începuturi. Împreună, au râs și s-au bucurat, transformând un act de adio într-o expresie de solidaritate și suport.

În pofida tuturor greutăților, Mariana Cosmici și-a găsit fericirea alături de un nou partener, despre care spune că o iubește și o respectă, două elemente pe care le consideră esențiale într-o relație. Noul ei partener urmează să apară în viitorul videoclip al artistei, un gest prin care Mariana își deschide inima și viața în fața publicului, mărturisind despre schimbarea pozitivă din viața sa.

„Da, am pe cineva. Pentru curioși – o să apară și el în videoclipul pe care urmează să-l lansez săptămâna asta. Este o diferență de la cer la pământ. Da, mă iubește, mă respectă, cred că respectul este cel mai important, faptul că comunicăm foarte mult. Discuții exista oriunde, important este să ne așezăm la masă, să le discutăm și să știm ce, care, cum și în ce fel greșește, dar consider că suntem oameni maturi și suntem ok, chiar suntem bine.”, a mai spus Mariana Cosmici.

Povestea Marianei Cosmici este una despre puterea de a trece peste momentele dificile, despre importanța suportului prietenilor și despre capacitatea de a găsi fericirea chiar și după cele mai grele încercări. Prin gestul său de a arde rochia de mireasă, cântăreața ne reamintește că, uneori, pentru a putea merge mai departe, trebuie să ne luăm rămas bun de la trecut în moduri care pot părea extreme, dar care sunt profund simbolice și personale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: