Redactia.ro
Home » Monden » O cântăreața celebră din Brazilia în vârstă de doar 26 de ani s-a stins din viață în urma unui accident aviatic

O cântăreața celebră din Brazilia în vârstă de doar 26 de ani s-a stins din viață în urma unui accident aviatic

O cântăreața în vârstă de doar 26 de ani s-a stins din viață în mod tragic. Vineri, Marilia Mendonca ar fi trebuit să susțină un concert în  Caratinga, însă zborul până acolo i-a fost fatal. Avionul în care se afla s-a părbușit, iar cauzele accidentului nu au fost încă determinate cu exactitate. Nu au existat supraviețuitori, iar durerea provocată de această pierdere poate fi greu exprimată în cuvinte.

Marilia Mendonca s-a născut în data de 22 iulie 1995 în Cristianópolis, Brazilia și a fost una dintre cele mai celebre cântărețe de muzică „sertanejo”, un gen muzical apropiat de „country” şi foarte popular în statul său natal. S-a afirmat încă din adolescență pentru frumusețea și talentul său, iar ulterior a fost adorată de milioane de oameni.

Debutul în muzică și l-a făcut în anul 2016, moment în care melodia sa  „Queen of Suffering” a devenit una dintre cele mai ascultate hituri ale anului. Au urmat apoi multe alte asemenea melodii, iar publicul i-a oferit toată dragostea și admirația sa. Conform datelor disponibile în mediul public, avea 39 de milioane de abonaţi pe Instagram şi 22 de milioane pe canalul ei de YouTube.

Pe lângă vocea minunată pe care o avea, Marilia s-a remarcat și pentru interesul pe care l-a manifestat față de problemele pe care le întâmpină în societatea de astăzi. S-a adresat în special celor care treceau prin momente dificile pe plan sentimental, iar muzica sa a ajuns imediat la sufletele oamenilor.

Un accident aviatic teribil i-a luat viața Mariliei Mendonca

Ultima oară când fanii au avut ocazia să o vadă a fost chiar în ziua accidentului, când s-a îmbarcat în avionul privat care avea să-i aducă moartea. Însoțită de producătorul și unchiul său,  trebuia să ajungă în Caratinga, unde urma să susțină un concert. Aeronava nu a ajuns niciodată la destinație, ci s-a prăbușit la 12 kilometri distanță de locul unde ar fi trebuit să aterizeze. Toți pasagerii au murit, precum și personalul aviatic, reprezentat de pilot și copilot.

Anchetatorii au deschis o investigație pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragicul accident. Până acum, a fost comunicat faptul că avionul s-ar fi lovit de o antenă.

În primele ore după accident, corespondenții de presă ai Mariliei Mendonca au comunicat că aceasta este încă în viață și primește îngrijirile medicale de care are nevoie. Nu s-au oferit mai multe informații despre starea sa din acel moment, însă ulterior moartea sa a fost confirmată.

Neymar, mesaj plin de durere după moartea Mariliei Mendonca

Printre cei care au îndrăgit-o se numără și celebrul fotbalist Neymar, care a transmis un mesaj dureros prin intermediul rețelelor sale de socializare.

 “Refuz să cred, refuz!”, a fost mesajul scurt al fotbalistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: