În lumea gastronomiei, uneori, surprizele vin sub forme neașteptate. Un astfel de moment a fost trăit de un client într-un restaurant din Iași. Iată detaliile!
Câți lei a dat un client pe o porție într-un restaurant din Iași
Acest client a povestit pe grupul de Facebook „Ești din Iași dacă…” despre experiența sa inedită. La o simplă comandă de borș de fasole și o porție de ceapă, acesta a fost surprins să descopere că prețul cepei era departe de a fi banal.
„Tăiată în patru ca-n 5 stele Michelin…”
Clientul a descris experiența sa, evidențiind astfel caracterul deosebit al întâmplării. Acesta a scos din buzunar suma de 6 lei pentru o ceapă tăiată într-un mod ce-i amintește de prezentarea unui preparat la un restaurant cu 5 stele Michelin, motiv pentru care i-a stârnit o reacție de amuzament și uimire.
„6 lei o ceapă. Mâncarea a fost bună, prețul acceptabil. Da’ ceapa aia negătită, tăiată în patru ca-n 5 stele Michelin… Să nu ratați ocazia, unic in România!!!”, a scris clientul pe grupul de Facebook „Ești din Iași dacă…”.
Reacțiile nu au întârziat să apară, iar comentariile pe marginea acestei întâmplări au fost variate și pline de umor. Unii utilizatori l-au întrebat ironic de ce nu și-a adus propria ceapă de acasă.
Sursa foto: Facebook