Redactia.ro
Home » Stil de viață » O ceapă la preț de stele Michelin! Câți lei a dat un client pe o porție într-un restaurant din Iași: „Nu ratați ocazia, unic in România!”

O ceapă la preț de stele Michelin! Câți lei a dat un client pe o porție într-un restaurant din Iași: „Nu ratați ocazia, unic in România!”

GALERIE FOTO (2)

În lumea gastronomiei, uneori, surprizele vin sub forme neașteptate. Un astfel de moment a fost trăit de un client într-un restaurant din Iași. Iată detaliile!

Câți lei a dat un client pe o porție într-un restaurant din Iași

Acest client a povestit pe grupul de Facebook „Ești din Iași dacă…” despre experiența sa inedită. La o simplă comandă de borș de fasole și o porție de ceapă, acesta a fost surprins să descopere că prețul cepei era departe de a fi banal.

„Tăiată în patru ca-n 5 stele Michelin…”

Clientul a descris experiența sa, evidențiind astfel caracterul deosebit al întâmplării. Acesta a scos din buzunar suma de 6 lei pentru o ceapă tăiată într-un mod ce-i amintește de prezentarea unui preparat la un restaurant cu 5 stele Michelin, motiv pentru care i-a stârnit o reacție de amuzament și uimire.

„6 lei o ceapă. Mâncarea a fost bună, prețul acceptabil. Da’ ceapa aia negătită, tăiată în patru ca-n 5 stele Michelin… Să nu ratați ocazia, unic in România!!!”, a scris clientul pe grupul de Facebook „Ești din Iași dacă…”.

Sursa foto: Facebook

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar comentariile pe marginea acestei întâmplări au fost variate și pline de umor. Unii utilizatori l-au întrebat ironic de ce nu și-a adus propria ceapă de acasă.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: