Redactia.ro
Home » Știri » O ceartă între frați a condus la o tragedie nemaivăzută! Adolescentă de 17 ani, împușcată în cap de fratele ei din cauza unei relații cu un bărbat mai în vârstă

O ceartă între frați a condus la o tragedie nemaivăzută! Adolescentă de 17 ani, împușcată în cap de fratele ei din cauza unei relații cu un bărbat mai în vârstă

Criminalul celor doi bătrâni de la Timișoara a dezvăluit totul! A recunoscut motivul care l-a determinat să îi ucidă

Un caz șocant de violență familială a șocat județul Galați, unde o fată în vârstă de 17 ani a fost împușcată în cap de propriul frate. Incidentul a avut loc în localitatea Gănești, iar motivul tragic al gestului său extrem a fost o relație neacceptată de către familie.

Fratele adolescentei, deranjat de faptul că sora sa avea o relație cu un bărbat mai în vârstă

Conform informațiilor oferite de autorități, fratele adolescentei a fost deranjat de faptul că sora sa avea o relație cu un bărbat mai în vârstă, relație pe care familia o considera nepotrivită și inacceptabilă. Pe fondul tensiunilor crescute, tânărul a luat o decizie de neimaginat – să-și împuște propria soră.

Tragedie nemaivăzută

Incidentul violent s-a petrecut în casa concubinului surorii, în prezența mai multor persoane, care au fost martori la tragica întâmplare. După ce au avut loc amenințări și discuții în contradicție, fratele a scos un pistol de tip airsoft și a tras un foc către capul adolescente. Din fericire, rana nu a fost gravă, iar fata a scăpat cu viață.

Deși a fost o armă de tip airsoft, ceea ce în mod normal ar fi trebuit să fie un joc sau o joacă inofensivă, utilizarea ei într-un act violent a avut consecințe grave. Polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au preluat cazul și au demarat ancheta în legătură cu folosirea ilegală a acestei arme.

În urma investigațiilor, patru persoane au fost ridicate de poliție și duse la secție pentru a fi audiate în legătură cu incidentul. Fratele adolescentei a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzațiile de violență în familie, violare de domiciliu și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ceilalți trei suspecți implicați în incident rămân cercetați în stare de libertate.

 

Sursa: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: