Redactia.ro
Home » Știri » O cheie a fost înapoiată la 50 de ani după dispariție. Cum și-a cerut scuze cel care a luat-o

O cheie a fost înapoiată la 50 de ani după dispariție. Cum și-a cerut scuze cel care a luat-o

O cheie a stârnit misterul în Marea Britanie. Cheia, care aparține unui turn normand din secolul al XI-lea, a fost înapoiată la 50 de ani după ce ar fi fost luată de o persoană anonimă. Cheia a fost trimisă prin poștă către English Heritage cu un bilet prin care expeditorul își prezintă scuze pentru că a înapoiat-o… atât de târziu.

A înapoiat cheia după 50 de ani

În sud-estul Angliei, în Kent, o cheie din secolul al XI-lea, care se potrivește unui turn normand, din secolul al XI-lea, din Kent, a devenit subiect de discuție. Cheia a fost trimisă prin poștă către o organizație de caritate, cu un bilet pe care cineva a scris că își cere scuze pentru faptul că o înapoiază la abia 50 de ani de când a luat-o, informează mirror.co.uk.

„Împrumutat în 1973. Revenit în 2020. „Scuze de întârziere. Salutări”, scrie pe biletul de lângă cheie, pe care mai este specificat faptul că cheia este pentru ”English Heritage”, o organizație de caritate care se ocupă de obiectele istorice, inclusiv de turnul normand.

Cine este persoana care  a înapoiat cheia după ce ”a furat-o”

Reprezentanții English Heritage se întreabă cine este persoana  responsabilă de o asemenea întâmplare și au început să facă cercetări. Așadar, ei au lansat un apel, pe rețelel de socializare, pentru identificarea celui sau celei care a adus cheia înapoi și îi promite un abonament gratuit pentru vizitarea Turnului St Leonard.

”Vrem să răsplătim onestitatea celui care a înapoiat cheia. Momentul acela ciudat când înapoiați o cheie pe care ați împrumutat-o ​​timp de aproape 50 de ani. Mulțumim individului misterios care ne-a trimis recent o cheie la Turnul St Leonard din Kent. Nu vă faceți griji cu privire la întârziere, am schimbat încuietorile cu mult timp în urmă!”, a transmis English Heritage prin intermediul rețelelor de socializare.

Foto: Turnului St Leonard

Cheia se potrivește Turnului St Leonard, un turn normand din Kent. Deși nu mai poate fi rotită în găurile ușilor, ea intră cu ușurință. Despre turn nu prea se cunosc detalii, ceea ce amplifică misterul cheii înapoiate după 50 de ani. Reprezentații English Heritage sunt de părere că cheia a fost înapoiată cu un scop și că ar fi veche de 100 de ani. Roy Porter, seniorul proprietăților English Heritage, crede despre cheia enigmatică că : „Este cu siguranță unul dintre cele mai nedumeritoare pachete pe care le-am primit de  Crăciun!”

Este un mister modern care stârnește acum întrebări legate și de turn”, mai spune un alt membru al English Heritage.

Cum a dispărut cheia?

Nu doar apariția cheii după 50 ani de la împrumutarea ei stârnește semne de întrebare, dar și felul cum a dispărut. Nu se știe dacă cineva i-ar fi împrumutat-o persoanei în cauză sau a furat-o. ”Nu știm cum a dispărut cheia. Nu știm cine ar fi putu lua-o”, mai spune un alt reprezentant English Heritage.

Sperăm ca persoana responsabilă să vină și să se prezinte.Toată lumea a fost incredibil de surprinsă de primirea acestei chei și entuziasmată de restituirea ei după atâta timp. , au mai precizat specialiștii.

De altfel, English Heritahe a lăsat și date de contact pentru persoana anonimă care a înapoiat cheia. Poate să sune la 0370 333 1181 sau să trimită un e-mail la customers@english-heritage.org.uk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: