Redactia.ro
Home » Știri » Agresoarea Cristinei Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” a fost prinsă. Va ajunge la interogatorii, la secția 14 Poliție

Agresoarea Cristinei Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” a fost prinsă. Va ajunge la interogatorii, la secția 14 Poliție

Cristina Joia

Oamenii legii au identificat-o pe femeia care a lovit-o cu brutalitate pe Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie. Este vorba despre Ștefania Andrei, în vârstă de 34 de ani.  Tânăra a fost dusă la Secția 14 din Capitală pentru audieri. Riscă cinci ani de închisoare pentru infracțiune de loviri și alte violențe.

Ștefania Andrei, agresoarea Cristinei Joia

Polițiștii au găsit-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie. O cheamă Ștefania Andrei și are 34 de ani. Tânăra a fost dusă la Secția 14 din Capitală pentru audieri. Aceasta a recunoscut că a lovit-o pe Cristina Joia, însă susține că a reacționat astfel pentru că designerul i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină, informează stirileprotv.ro.

”- Ce s-a întâmplat?
– Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.
– Asta a justificat să fiți atât de violentă?
– Nu sunt violentă.
– De ce ați lovit-o atât de puternic?
– Am lovit-o pur și simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.
– De ce ai lovit-o?
– Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. M-a făcut țigancă.
– Și soluția este să o lovești?
– Nu, nu asta este soluția”, a fost dialogul dintre oamenii legii și agresoare.

Pentru fapta sa, Ștefania Andrei riscă cinci ani de închisoare pentru infracțiune de loviri și alte violențe.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi maşină

Sursa: Facebook Ovidiu Oanță

Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”, a făcut oficial plângere penală împotriva femeii care a lovit-o sâmbătă după-amiaza.

“Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Acum îmi e teamă, mă gândesc că o să merg pe stradă şi o să afle că…. am început să fim conduşi de clanuri de interlopi şi să îţi fie frică pentru să iei poziţie în ceva ce crezi. Nu mi se pare normal să nu mai mergi doi metri şi să parchezi regulamentar.”

Cristina Joia, bătută crunt de Ștefania Andrei

Cristina Joia a fost bătută sâmbătă seara, într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă din București, de o șoferiță cu care a avut un conflict. O postare a jurnalistului Ovidiu Oanță de la Pro Tv relatează incidentul șocant în care a fost implicată Cristina Joia. Reporterul povestește cum s-a petrecut scandalul sângeros.

”Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri dupa-amiaza, intr-un magazin din Calea Serban Voda. O femeie careia ii reprosase ca a blocat cu masina o trecere de pietoni, dar si parcarea magazinului, s-a napustit asupra realizatoarei aflata la cumparaturi, pe care a lovit-o in plina figura cu un obiect tare – nu e clar daca un „box” sau cheie – zdrobindu-i nasul si provocandu-i o rana de cativa centimetri. Cristina Joia a fost transportata, plina de sange si aproape lesinata, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operata. Politia a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, insa nu ii cere socoteala, pentru ca asteapta ca realizatoarea de televiziune sa iasa din spital, sa mearga la sectia de politie si sa depuna plangere penala”, a scris Ovidiu Oanță.

Relatarea integrală a evenimentului

Primul schimb de replici între cele două femei a avut loc pe stradă, când Cristina Joia a întrebat-o pe şoferiţă de ce a parcat neregulamentar şi a blocat, practic, intrarea în parcarea magazinului. Și cum a început să o înjure, Joia şi-a continua drumul în magazin.

Echipa operativă a reluat cercetarea la faţa locului şi a audiat angajaţii care au fost de față în momentul în care Cristina Joia a fost agresată. În plus, au revăzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Aşa a fost identificată şi agresoarea, o tânără de 34 de ani care a răspuns cu o ploaie de înjurături atunci când i s-a atras atenţia că a parcat neregulamentar.

Câteva momente mai târziu, agresoarea a revenit furioasă în magazinul unde Cristina Joia îşi făcea liniştită cumpărăturile şi, profitând de neatenţia ei, a lovit-o violent. Totul a durat câteva secunde, iar apoi agresoarea a dispărut fără urmă.

Imaginile atacului, devenite acum probă în dosarul penal, sunt înspăimântătoare. O recunosc şi reprezentanţii magazinului, care susţin că sunt oripilaţi de un asemenea comportament.

Victima acestui incident a fost surprinsă de agresiunea celeilalte persoane implicate, neavând timpul necesar pentru a putea întreprinde vreo acțiune menită să o protejeze. Ne arătam solidari cu victima acestei agresiuni și nu suntem de acord cu aceste modalități barbare de rezolvare a unor dispute verbale. Nu cunoaștem motivele, dar sunt sigur că oricare ar fi acestea, ele nu pot reprezenta o justificare într-o societate civilizată”, transmit reprezentanţii magazinului.

Printre cei care au despus mărturie se numără şi casiera care a ieşit din magazin spre maşina atacatoarei şi a astfel a reuşit să reţină numărul de înmatriculare, pe care l-a oferit poliţiei.

Între timp, probele strânse de poliţişti vorbesc despre o posibilă acuzaţie de loviri şi alte violente. Autorităţile aşteaptă raportul preliminar medico-legal care ar putea duce la schimbarea încadrării acuzaţiei la vătămare corporală, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: