Redactia.ro
Home » TV » Primele declarații ale Cristinei Joia, de la „Visuri la cheie”, după ce a fost agresată. Cine a refuzat să-i acorde primul ajutor

Primele declarații ale Cristinei Joia, de la „Visuri la cheie”, după ce a fost agresată. Cine a refuzat să-i acorde primul ajutor

GALERIE FOTO (2) Primele declarații ale Cristinei Joia

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii „VISURI LA CHEIE”, prezentată de Dragoș Bucur a fost agresată fizic de către o femeie într-un supermarket din București. Vedeta a vorbit despre experiența traumatizantă prin care a trecut și despre faptul că nimeni nu a ajutat-o.

Primele declarații ale Cristinei Joia, de la „Visuri la cheie”, după ce a fost agresată. Cine a refuzat să-i acorde primul ajutor

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii prezentată de Dragoș Bucur la Pro Tv, a fost agresată fizic de o femeie într-un supermarket. Evenimentul șocant s-a petrecut sâmbătă seara, într-un magazin din Capitală. Designerul a fost lovită de o femeie cu un obiect dur, iar totul a avut loc sub privirile angajatelor magazinului. Potrivit Știrile Pro Tv, Cristina a fost nevoită să apeleze singură la ambulanță, deoarece nimeni nu a sărit să o ajute. “Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a declarat Cristina Joia.

Cristina Joia s-a ales cu nasul spart

Unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost bătută crunt în supermaket de o femeie.  Cristina Joia a povestit clipele traumatizante prin care a trecut, povestea acesteia fiind distribuit de către reportul de la Știrile Pro Tv, Ovidiu Oanță.  “M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”, a spus Cristina.

Cristina Joia a fost agresata

Potrivit acesteia, în timp ce se îndrepta spre magazin a întrebat o femeie dacă mașina în care se urca este a ei, moment în care aceasta i-a răspuns într-un mod vulgar. După ce a intrat în magazin, iar când s-a întors cu spatele, a primit un pumn în față. După ce un echipaj de paramedici au ajuns la magazin, i-au acord primul ajutor, după care a fost transportată la spital, unde a fost operată de urgență. ″Am o tăietură, deci de aici așa, dar este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, a declarat designerul. Se pare că agresoarea a fost identificată, dar polițiștii nu îi pot cere socoteală sau să o acuze de violență, pentru că victima este așteptată la secția de poliție să depună plângere.

Așadar, în funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei, va avea loc și încadrarea juridică a faptei, fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală, iar pentru aceste infracțiuni, agresoarea riscă 10 ani de închisoare.

Cristina Joia a locuit multă vreme în Los Angeles, iar în această perioadă a lucrat pentru o galerie de artă unde a și expus câteva lucrări. Aceasta a declarat la un moment dat că viața sa este împlinită după ce a adoptat un copil. Cristina s-a întors în România pentur iubitul ei, dar relația nu a mai funcționat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: