Redactia.ro
Home » Știri » O chelneriță a primit un bacșiș de 14.500 de lei, după ce a servit pizza la masa unui turist. Iată de ce

O chelneriță a primit un bacșiș de 14.500 de lei, după ce a servit pizza la masa unui turist. Iată de ce

GALERIE FOTO (3)

Unele bacșișuri sunt atât de mari și de generoase, încât devin extrem de virale. O chelneriță a primit un bacșiș uriaș de 14.500 de lei, echivalentul a 3.000 de dolari după ce a servit unui client un stromboli de casă de 13,25 dolari la Alfredo’s Cafe. Iată de ce i-a oferit turistul o astfel de sumă, drept bacșiș!

O chelneriță a primit un bacșiș de 3.000 de dolari

O chelneriță a primit un bacșiș uriaș de 3.000 de dolari, în Scranton, Pennsylvania.

Potrivit CNN, Eric Smith, care se afla în vizită la Scranton, venind din afara orașului, a fost atât de încântat de masa sa și de serviciul oferit de Mariana Lambert, încât a decis să dea un bacșiș enorm!

„Când a venit momentul să plătească nota de plată, Lambert a venit în biroul meu cu lacrimi în ochi și tremurând, declarând că un client îi lăsase un bacșiș de 3.000 de dolari pe nota de plată de 13,25 de dolari”, a declarat Matt Martini, manager la Alfredo’s, pentru CNN.

Un alt manager, Zachary Jacobson, s-a întâmplat să fie în restaurant în acea zi. Când l-a întrebat pe Smith de ce a ales să lase un bacșiș atât de mare, acesta a răspuns că plătește mai departe.

„A spus că era implicat în criptomonede. Încerca doar să dea înapoi comunității. Este originar din zonă”, a declarat Jacobson pentru CNN.

„Mă bucur să văd că oamenii dau înapoi. Este o industrie în care este foarte greu să fii implicat, mai ales în timpul Covidului.

S-ar putea să fi făcut parte dintr-o campanie virală pe rețelele de socializare, „Sfaturi pentru Iisus”

Pe chitanța cardului de credit, Smith a scris, de asemenea, „Tips for Jesus”, referindu-se la o tendință de social media legată de un cont de Instagram „tipsforjesus”. Contul este administrat de un utilizator anonim, care pare să împărtășească chitanțe de acte similare de bunătate, bacșișuri mari lăsate pe chitanțe.

„Este bine de știut că încă mai există oameni. A ajutat-o foarte mult”, a adăugat Jacobson. 

Sursa foto: CNN

O chelneriță a primit un bacșiș de 10.000 de dolari

În cea mai recentă postare de pe contul Instagram, un bacșiș de 10.000 de dolari a fost lăsat pe un cec de 709 dolari la Carbone Miami în duminica de Paște.

„Bacșișuri pentru Iisus. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, este scris pe cec.

Bacșișul mediu pentru un serviciu bun în America

Potrivit Discover, bacșișul mediu pentru un serviciu impecabil în America este de 20%. Cu toate acestea, acest număr poate scădea până la zero dacă serviciul este foarte, foarte prost, sau oriunde între ele. Procentul poate varia și din cauza altor factori, inclusiv sexul, vârsta, regiunea țării și serviciile specifice oferite, conform companiei de carduri de credit. Există, de asemenea, persoane care lasă bacșișuri mai mari de 20 la sută, care sunt considerate „bacșișuri mari”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tipsforjesus (@tipsforjesus)

 

Sursa foto: CNN
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: