Redactia.ro
Home » Știri » O copilă de 16 ani, salvată în ultimul moment, după ce a încercat să se arunce de pe mall-ul din Botoșani. „Era înghețată de frig, speriată și plângea pentru că nu am lăsat-o”

O copilă de 16 ani, salvată în ultimul moment, după ce a încercat să se arunce de pe mall-ul din Botoșani. „Era înghețată de frig, speriată și plângea pentru că nu am lăsat-o”

O copilă de 16 ani, salvată în ultimul moment, după ce a încercat să se arunce de pe mall-ul din Botoșani. „Tatăl vitreg ar fi încercat să o violeze"

O copilă de 16 ani, salvată în ultimul moment, după ce a încercat să se arunce de pe mall-ul din Botoșani. Iată toate detaliile!

O copilă de 16 ani, salvată în ultimul moment, după ce a încercat să se arunce de pe mall-ul din Botoșani

O copilă de doar 16 ani, din Botoşani, a fost salvată în ultimul moment de la o moarte tragică. În seara de marţi, adolescenta a încercat să se arunce de pe acoperişul complexului Uvertura Mall din municipiu, dar a fost salvată de către poliţistă locală.

În urma evenimentului, tânăra a mărturisit că decizia de a recurge la un astfel de gest extrem a reprezentat, de fapt, dorința ei de a trage un semnal de alarmă, deoarece tatăl ei vitreg i-ar fi făcut avansuri indecente, conform Monitorului de Botoşani.

Odată urcată pe balustrada din beton a clădirii, copila a fost văzută de către o femeie care a alertat poliţista locală ce se ocupă de paza Serviciului de Evidență a Persoanei aflat la mall. Poliţista a mers imediat să verifice și să o ajute pe tânără să renunțe la ideea de a recurge la gestul fatal.

„A vrut să se arunce de pe terasă. Am venit lângă ea, m-am apropiat, am încercat să glumesc, nu știam cum o să reacționeze. Apoi, în următoarele secunde m-am dus, am luat-o în brațe și am tras-o jos. Stătea cu fața spre stradă, stătea efectiv pe fund”, a spus Maria Avătămăniței, relatează observatornews.ro.

„A zis că are niște probleme, mama ei nu o înțelege, tatăl vitreg ar fi încercat să o violeze, iar mama nu o crede. Ea spune că are și niște sms-uri în telefonul ei personal, dar avea telefonul închis. I-am propus să mergem sus să încărcăm telefonul, dar nu a vrut. (…) Eu eram în timpul programul, m-a anunțat o colegă. Am venit încet către ea, când am ajuns mai era o doamnă care discuta cu ea, și i-am făcut semn să-i distragă atenția pentru că nu știam cum va reacționa la uniformă, poate ar mai fi avut probleme cu poliția. Îmi era frică să nu se arunce. Era înghețată de frig, speriată și plângea pentru că nu am lăsat-o”, a mai spus Maria Avătămăniței.

Anchetă în cazul tinerei de la Botoșani

În urma acestui eveniment care putea fi fatal, poliţista a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, dar și un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Copila a fost ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, iar autoritățile demarează o anchetă în cazul minorei:

„După ce-am mai stat de vorbă cu ea, am sunat la serviciul 112, am anunțat ce s-a întâmplat și au venit și au luat-o”, a declarat poliţista.

„Referitor la incidentul cu minora de la Uvertura Mall, am fost sesizați cu privire la acesta, nu au fost constatate infracțiuni legate de situatia semnalata la mall, cazul a fost preluat de Spitalul de pediatrie pentru investigatii specifice, cu sesizarea DGASPC. Cazul rămâne în atenția IPJ Botoșani pentru monitorizare”, a precizat comisar-șef de poliție Anca Silion, din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: