Redactia.ro
Home » Știri » O cunoscută artistă s-a sinucis în Lacul Morii din Capitală! Ea a lăsat și un mesaj de adio

O cunoscută artistă s-a sinucis în Lacul Morii din Capitală! Ea a lăsat și un mesaj de adio

Simona Săndulescu, o artistă din țara noastră, a surprins pe toată lumea noaptea trecută în urma unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Mesajul nu era unul oricare, ci unul de adio. Nu a durat mult până să recurgă la următorul gest. Artista s-a sinucis, aruncându-se în Lacul Morii din Capitală.

O cunoscută artistă s-a sinucis în Lacul Morii din Capitală! Ea a lăsat și un mesaj de adio

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine… Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris femeia în postarea de pe Facebook.

Imediat, zeci de prieteni ai Simonei au început să comenteze la postare, în timp ce unii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, potrivit Antena 3.

Precizările Poliţiei despre acest caz

„La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul

Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă. Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și

Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Cine a fost Simona Săndulescu

Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. Ea a activat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, potrivit site-ului societateamuzicala.ro.

De-a lungul timpului,  Simona Săndulescu a realizat numeroase înregistrări în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. De asemenea, artista a fos organist și la Biserica Franceză „Sacré Coeur” din București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: