Redactia.ro
Home » TV » O cunoscută cântăreață de muzică populară a avut de suferit din cauza COVID-ului în care nu a crezut. ,,Vreau să le «mulțumesc» și influencerilor care au instigat la nerespectarea regulilor…”

O cunoscută cântăreață de muzică populară a avut de suferit din cauza COVID-ului în care nu a crezut. ,,Vreau să le «mulțumesc» și influencerilor care au instigat la nerespectarea regulilor…”

GALERIE FOTO (4)

O celebră cântăreață de muzică populară din Moldova a trecut prin clipe grele, după ce a primit ”cel mai urât cadou” în perioada sărbătorilor de iarnă. Interpreta Maria Șalaru a contractat coronavirusul și a trecut prin momente extrem de dificile.

 

O cunoscută cântăreață de muzică populară a avut de suferit din cauza COVID-ului

Interpreta Maria Șalaru a trecut prin momente dificile după ce a luat contact cu noul coronavirus. Drama prin care a trecut a fost ținută secret până astăzi. Cântăreața a povestit cuma  fost internată timp de 30 de zile la Spitalul Municipal din Moinești, iar marți, în momentul în carea  fost externată, a spus că a putut să își revină total.

”Am învins și în această confruntare cu monstrul nevăzut… Este așa de bine să respiri singur aer curat din nou! Mulțumesc, Doamne! Multumesc medicilor Andreea Blaj, Ioana Măgirescu și Adrian Cotârleț, dar și asistentelor medicale de la Spitalul Municipal Moinești! Simt că trăiesc din nou”, a declarat Maria Șalaru la câteva ore după ce a scăpat de coronavirus.

Interpreta de muzică populară recunoaște că nu a crezut în coronavirus. Mulți sunt cei care, consideră interpreta, ar fi contribuit să gândească că ei nu i se poate întâmpla nimic: „Vreau să le «mulțumesc» și influencerilor care au instigat la nerespectarea regulilor…Nici eu nu am crezut, nici eu nu le-am respectat cu seriozitate. Am zăcut în spital timp de 30 de zile și încă nu mi-am revenit total. Vă implor să aveți grijă de voi!”

Fiind întrebată dacă se va vaccina împotriva noului coronavirus, artista a spus că este imună acum, dar în momentul în care va avea oportunitatea nu o va mai rata.

,,Nu este necesar să mă vaccinez în următoarele trei luni de zile pentru că m-am imunizat în urma tratamentului primit. După ce trece această perioadă mă voi vaccina pentru că nu vreau să mai trec prin asemenea chinuri niciodată” , a spus Maria Șalaru.

Mai mult, Maria Șalaru este și profesor la Școala Populară de Arte și Meserii din Bacău. Artista este un model pentru mulți dintre tinerii artiști ai Bacăului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: