Redactia.ro
Home » Știri » O doctoriță din Iași face furori printre pacienți! Ce i-a spus un pacient revenit din comă: ”Am ajuns în Rai”

O doctoriță din Iași face furori printre pacienți! Ce i-a spus un pacient revenit din comă: ”Am ajuns în Rai”

GALERIE FOTO (6) O doctoriță din Iași face furori printre pacienți! Ce i-a spus un pacient revenit din comă: ”Am ajuns în Rai”

O doctoriță din cadrul SMURD Iași face furori printre pacienți! Tehnicile de resuscitare nu sunt singurele care aduc pacienții la viață, pentru că și frumusețea ei reușește să-i trezească pe cei suferinzi. 

O doctoriță din Iași face furori printre pacienți

Giorgiana Matei are 33 de ani și este medic în cadrul SMURD Iași. Aceasta are o frumusețe aparte și reușește să fure toate privirile cu aspectul ei fizic. Tânăra doctoriță a povestit într-un interviu care sunt avantajele și dezavantajele pe care le are în meseria pe care a ales s-o practice.

Se pare că Georgiana a avut parte de multe experiențe de când lucrează la SMURD Iași. A întâlnit multe cazuri, unele mai grave, altele mai puțin grave, însă a reușit să facă față situațiilor. Multe dintre situați au fost chiar amuzante, atunci când un pacient a complimentat-o imediat cum i-a revenit cunoștința.

„Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”, a dezvaluit Giorgiana Maiei, pentru BZI.

O doctoriță din Iași face furori printre pacienți! Însă, nu mereu este complimentată, anumite persoane fiind chiar răutăcioase cu ea. Și, chiar dacă majoritatea oamenilor o cataloghează după aspect, Giorgiana a primit numai cuvinte de laudă din partea șefei UPU-SMURD Iași.

„Frumusețea este de multe ori un dezavantaj pentru că oamenii mă subestimează. Am fost numită și păpușă, și duduie, dar nu m-a deranjat”, a mai spus Giorgiana Matei.

”Giorgiana este un medic muncitor si bine pregatit si face parte din echipa mea. Toata echipa este plina de persoane foarte capabile, care muncesc la fel de mult si de care sunt mandra. Sunt foarte multe fete angajate in UPU-SMURD care dau dovada de curaj si care merita toata lauda si aprecierea. Nu pot sa spun ca cineva a muncit sau a facut mai mult, la fiecare interventie conteaza ca fiecare membru sa isi faca bine treaba. Pot vorbi ore in sir despre ei si munca pe care o fac zi de zi”, a spus si Prof. Dr. Diana Cimnpoesu, conform sursei citate.

Giorgiana Matei are pasiuni ascunse

Dr. Georgiana Matei s-a concentrat foarte mult pe carieră de când și-a dat seama că vrea să ajute lumea. Acum, în vârstă de 33 de ani, pe lângă muncă aceasta este pasionată de călătorii și de scris, iar cea mai recentă dintre ele este gătitul.

O doctoriță din Iași face furori printre pacienți! Mai mult, aceasta vrea să facă câteva modificări în viața ei. Georgiana Matei  își dorește o familie și vrea să-i facă mamei sale cadou un nepoțel. Chiar dacă mai durează până atunc, pentru Giorgiana Matei nu are iubit, ea se bucură că are parte de o a doua familie, echipa SMURD.

”Am pus pe primul loc cariera, dar de acum îmi doresc să îmi întemeiez o familie și să am un copil. Pentru mine SMURD este o familie la care țin foarte mult. Este un colectiv extrem de unit și de frumos”, a mai completat Giorgiana Matei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: