Redactia.ro
Home » Știri » O elevă de liceu s-a prezentat la școală cu arme albe. De ce purta tânăra aceste obiecte la ea

O elevă de liceu s-a prezentat la școală cu arme albe. De ce purta tânăra aceste obiecte la ea

Arme albe

O elevă de 16 ani a fost prinsă de jandarmi cu arme albe, în curtea unui liceu din Pitești. Adolescenta mai era însoțită de alți doi băieți, de 15 respectiv 19 ani care au fost la trași la răspundere de autoritățile locale.

Elevă prinsă cu arme albe

Caz uluitor în curtea Liceului Tehnologic Dacia Pitești. O elevă de 16 ani a fost prinsă de jandarmi cu arme albe, fiind însoțită și de 2 băieți de 15 respectiv 19 ani. Nu se cunoaște, momentan, scopul pentru care au pătruns astfel în curtea unității de învățământ. Cert este că aceștia au pătruns în incintă fără să țină cont de paznic, iar acesta a sesizat directorea, potrivit realitatea.net.

Ce arme deținea eleva

Jandarmii i-au găsit fetei pe sub haine două obiecte ascuțite și un pumnal. Cele două cuțite, unul cu lamă de 21 de centimetri, iar celălalt cu lamă de 25 de centimetri lungime, precum și rozeta de autoapărare au fost confiscate de către oamenii legii, urmând a fi realizate cercetări în ceea ce privește proveniența acestora.

”Ajunşi la faţa locului, jandarmii au găsit doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, care se aflau în curtea liceului. Cei trei au fost legitimaţi şi au fost supuşi controlului corporal sumar, iar asupra tinerei în vârstă de 16 ani au fost găsite două cuţite, unul de 21 de centimetri şi altul de 25 de centimetri şi un pumnal tip box”, se arată în comunicat al autorităților, potrivit news.ro.

 

O tânără a fost prinsă de jandarmi cu arme albe la după ce a intrat în curtea unui liceu din Pitești

Elevii au fost sancționați. Dosar penal pentru adolescentă

Deși nu se cunoaște scopul cu care au intrat în liceu, cert este că nu erau din liceul respectiv și că intenționau să facă rău cuiva. Cei trei au primit, fiecare, câte o amendă de 1.500 de lei. Pe numele tinerei a fost întocmit un dosar penal pentru deținere de obiecte interzise, respectiv deținere ilegală de arme albe.

O tânără a fost prinsă de jandarmi cu arme albe la după ce a intrat în curtea unui liceu din Pitești

Loading...