Redactia.ro
Home » Știri » O familie din Baia Mare s-au trezit cu mașina în casă în miezul nopții! Incredibil ce s-a aflat despre șoferul care a provocat haosul

O familie din Baia Mare s-au trezit cu mașina în casă în miezul nopții! Incredibil ce s-a aflat despre șoferul care a provocat haosul

GALERIE FOTO (4)

O familie din Baia Mare s-au trezit cu mașina în casă în miezul nopții! Au fost clipe de groază, mai ales că în camera lovită se aflau și două fetițe de 2 și 3 ani.

Familia din Baia Mare s-a trezit într-un zgomot groaznic. Imediat s-au gândit la ce este mai rău, mai ales că se aflau în casă și copilele de 2 și 3 ani ale familiei. Au fugit direct în camera copiilor și au văzut cum bucăți din perete căzuseră peste patul fetițelor, care au suferit doar câteva zgârieturi. Spre fericirea tuturor, micuțele nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O familie din Baia Mare s-au trezit cu mașina în casă în miezul nopții

Tot acest haos a fost creat după ce un tânăr de 19 ani. Din primele cercetări, s-a aflat că acesta s-a urcat la volan fără permis. Așa se face că mașina intrase, practic, în casa familiei din Baia Mare. Șoferul fără permis a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a intrat direct în zidul casei.

Șoferul autoturismului VW, în vârsta de 19 ani, s-a urcat la volan, deși nu deținea permis de conducere auto. Din primele constatări asupra incidentului, acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, așa că a părăsit carosabilul, moment în care s-a izbit violent de zidul unei case.

După impactul violent, zidul casei s-a dărâmat peste cele două fetițe în vârstă de 1,6 ani respectiv 3 ani, care dormeau în camera locuinței.

Fără să stea pe gânduri, părinții le-au scos de sub dărâmături, chemând și o Ambulanță. Spre fericirea tuturor, micuțele nu au fost grav rănite.

Șoferul fără permis a fost imediat testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Oamenii legii au decis, însă, ca pe numele tânărului care nu deținea permis auto să se întocmească dosar penal.

„În urma verificărilor, polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr în vârstă de 19 ani din Satulung, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. În urma accidentului rutier, nu au rezultat victime. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere,” e explicat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: