Redactia.ro
Home » Știri » O fană a creat confuzie totală la mormântul Denisei Manelista. Ce s-a întâmplat acolo

O fană a creat confuzie totală la mormântul Denisei Manelista. Ce s-a întâmplat acolo

O tânără a creat confuzie după ce s-a afișat la mormântul Denisei Răducu

Denisa Răducu a.k.a. Denisa Manelista a decedat, dar amintirea ei a rămas vie pentru mulți dintre fani. Așa se face că cineva a reușit să stârnească rumoare pe Internet. O femeie care îi seamănă foarte bine cântăreței de manele a fost filmată la mormânt.

O fană a creat confuzie totală la mormântul fostei cântărețe Denisa Manelista. Ce s-a întâmplat acolo

Manelista Denisa Răducu a murit în 2017 de cancer. Pentru cei care au cunoscut-o, au îndrăgit-o, dar și pentru fanii ei, au fost momente grele. Mulți nu au uitat-o, ba chiar aleg să meargă să îi viziteze mormântul, să aprindă o lumânare sau să ducă flori.

Recent, una dintre fanele Denisei Manelista a mers și ea la mormânt, a scris WOWbiz.ro. Ar fi fost filmată plângând. Deși a purtat ochelari de soare și nu s-a lăsat prea mult filmată, imaginile cu ea au ajuns pe Internet, iar mulți au crezut că nu văd bine, a relatat aceeași sursă menționată anterior.

Ce e ieșit din comun este exact faptul că femeia i-ar semăna tare bine fostei cântărețe de manele. Par să aibă foarte multe în comun – trăsăturile feței, culoarea părului, ba chiar și alunița de pe față ar fi la fel, au spus unii internauți, cei care au observat asemănările. Așa se face că unii au scris pe net că Denisa Manelista nu ar fi murit, de fapt, ci și-a înscenat moartea și se află, de fapt, undeva în afara României.

Iată ce au scris oamenii pe net via Wowbiz.ro: „Nu văd bine? E ce văd? E Denisa? În ce țară a fost? Cât teatru”, „Doamne, ce seamănă!”, „Seamănă enorm de mult”, „Eu la început am crezut că este Denisa”, „Am văzut-o și eu aseară. Am încremenit”, „Băi, Denisa a murit sau nu?”, sunt câteva dintre reacțiile celor care au văzut imaginile cu femeia care i-ar semăna Denisei Răducu.

O tânără a creat confuzie după ce s-a afișat la mormântul Denisei Răducu
Sursa foto: WOWbiz.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: