Redactia.ro
Home » Știri » O fată de 13 ani este umilită în ultimul hal de primarul comunei

O fată de 13 ani este umilită în ultimul hal de primarul comunei

GALERIE FOTO (2) O fată de 13 ani este umilită în ultimul hal de primarul comunei

Umilită în ultimul hal de primarul comunei. Un caz șocant are loc în comuna Petrăchioaia, județul Ilfov, unde o fetiță de 13 ani, elevă în clasa a VII-a nu mai are voie să urce în microbuzul școlii. Micuța este umiliă chiar de primarul comunei.

O fată de 13 ani este umilită în ultimul hal de primarul comunei

O elevă în clasa a VII-a este umilită de primarul comunei Petrăchioaia, județul Ilfov. Acesta i-a interzis copilei să mai circule cu microbuzul școlii. Întreaga poveste este prezentată de profesoara Cristina Tunegaru, care predă la școala din localitatea.

O fetiţă din clasa mea nu mai are voie să se urce în microbuzul şcolar, începând de astăzi. I-a interzis primarul. Atenţie, o fetiţă de 13 ani, din clasa a VII-a, vine la şcoală singură când toţi ceilalţi copii urcă în microbuze. Situaţia e cel puţin revoltătoare”, scrie profesoara.

Motivul umilinței este absolut șocant

Potrivit cadrului didactic, fetița ar fi trâniti ușa microbuzului când a coborât, moment în care șoferul primăriei a început să o jignească. În urma acestui tratament jignitor, părinții fetei au apelat la 112.

Însă, primarul comunei, .Mihai. Dobre,se pare că a fost deranjat de fapta părinților fetei și a decis ca aceasta să nu se mai urce în microbuzul școlii, care este plătit din bani publici.

„Incidentul propriu-zis s-a petrecut joi, 26 septembrie, când, la urcarea în microbuzul şcolar, fata a trântit uşa, „iar şoferul primăriei a decis că cea mai bună lecţie pe care i-o poate da e să-i arunce injurii rasiale ca cioară, ţigancă jegoasă şi să o dea jos. Familia, pe bună dreptate, a apelat la ajutorul 112 pentru a se apăra de un evident abuz”, povesteşte Cristina Tunegaru.

Copila este acum judecată de colegi și de părinții care o privesc cu suspiciune, iar acest lucru se datorează unui șofer rasist.

Dumnezeule! Vă daţi seama ce e în sufletul ei acum, când toţi colegii şi părinţii o privesc cu suspiciune, totul pentru că a fost umilită de un şofer rasist, când primarul ameninţă că va sista traseul tuturor microbuzelor din cauza acestui incident? Când copiii din comunităţi dezavantajate abandonează şcoala, când devin victime ale accidentelor şi ale reţelelor de trafic, nu e doar fatalitatea. Există nişte oameni, bine plătiţi de stat, care sunt vinovaţi, o vină difuză, acte de discriminare şi umilinţă, neglijenţă, toate se adună”, adaugă profesoara.

Citeste si:Supraviețuitorii din clubul Colectiv cer decontarea pe viață a tratamentelor de care au nevoie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: