Redactia.ro
Home » Știri » Supraviețuitorii din clubul Colectiv cer decontarea pe viață a tratamentelor de care au nevoie

Supraviețuitorii din clubul Colectiv cer decontarea pe viață a tratamentelor de care au nevoie

Supraviețuitorii din clubul Colectiv cer decontarea pe viață a tratamentelor de care au nevoie

Victimele de la Colectiv, au adresat o scrisoare autorităților, în care le cer decontarea pe viață a trataemntelor de care au nevoie după incendiu. În prezent, supraviețuitorii Colectiv pot beneficia de plata tratamentelor doar până la sfârșitul anului 2020.

Supraviețuitorii din clubul Colectiv cer decontarea pe viață a tratamentelor de care au nevoie

Victimele incendiului din clubul Colectiv cer autorităților decontarea pe viață a tratamentelor de care au nevoie. Supraviețuitorii au scris o scrisoare postată pe Facebook, luni, adresată autorităților române, inclusiv prim-ministurlui .Viorica .Dăncilă și ministrului. Sănătății, Sorina. Pintea. Răniții din .CLubul. Colectiv transmit că trupurile lor nu și-au revenit și necesită îngrijiri medicale întreaga viață.

Scrisoare răniților din Colectiv transmisă autorităților

Având în vedere natura permanentă, complexă şi severă a sechelelor noastre, nevoia de a le repara, îngriji şi monitoriza pe perioada întregii vieţi prin operaţii şi protocoale complexe de tratament, dar şi modul în care am dobândit aceste leziuni şi factorii care au contribuit la înrăutăţirea lor, vă solicităm să ne asiguraţi sprijin pe viaţă, prin plata tuturor tratamentelor, intervenţiilor chirurgicale, procedurilor de recuperare etc – atât de natură funcţională, cât şi de îmbunătăţire a aspectului cicatricilor – în străinătate (pe toate teritoriile lumii,. EU şi non-EU) şi în ţară, atât în ambulatoriu cât şi cu internare şi în orice altă formă necesară, în instituţii medicale de stat şi în cele private, precum şi la terapeuţi sau medici independenţi, legate de accidentul din data de 30 octombrie 2015, produs în clubul Colectiv”, se arată în scrisoarea deschisă a răniţilor din Clubul Colectiv către autorităţile statului român”

Potrivit acestora, în prezent ei pot beneficia de plata tratamentelor doar până la sfârșitul anului 2020, iar acest timp este insuficient.

Victimele din. Colectiv menționează că evoluția stării lor de sănătate a fost în mod evident influențată negativ de condițiile improprii din spitalele de stat. De asemenea, supraviețuitorii au ținut să reamintească faptul că statul datorează tuturor pacienților cu arsuri severe tratament de specialitate conform cu protocoalele internaționale.

„Statul a constribuit la producerea incendiului din Colectiv”

Semnatarii scrisorii au precizat faptul că, statul român a contribuit la producerea incendiului din. Colectiv și, la decesele și sechelele tuturor victimelor. Spre final, răniții din clubul Colectiv au precizat că demersul lor este justificat și le propune autorităților modificarea Alineatului 1 al Art. 1 din OUG nr.56/2015 privind plata tratamentului publicat înn Monitorul Oficial al României.

Citeste si:Accident pe Transfăgărășan. Un bărbat a murit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: