Redactia.ro
Home » Știri » O fată de 16 ani a murit la petrecerea organizată de ziua ei. Ce au descoperit polițiștii în casa adolescentei

O fată de 16 ani a murit la petrecerea organizată de ziua ei. Ce au descoperit polițiștii în casa adolescentei

ambulanta

Sfârșit cumplit pentru o adolescentă din Ploiești, care și-a dat ultima suflare cu doar câteva zile înainte de a împlini 16 ani, în propria casă. Tragedia s-a petrecut la petrecerea pe care adolescenta o organizase cu ocazia zilei sale de naștere. Iată detaliile despre tragedie!

Cumplit! O adolescentă de 16 ani a murit în propria casă, la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere

Conform informațiilor provenite din partea oamenilor legii, adolescenta urma să împlinească 16 ani zilele următoare și decisese să petreacă în avans alături de prietenii săi. Așadar a invitat mai mulți adolescenți, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani la ea acasă. Au vorbit, s-au distrat și au consumat și alcool, conform polițiștilor.

La un moment dat, fata le-ar fi spus că se retrage puțin în camera sa pentru a se odihni, însă nu a mai revenit. Îngrijorați de faptul că adolescenta nu a revenit la propria petrecere, prietenii săi au intrat în camera acesteia, unde au găsit-o în stare de inconștiență.

Speriați, adolescenții au telefonat-o pe mama sărbătoritei, care a venit într-un suflet la fața locului. Femeia, profesoară de limba engleză în oraș, nu se afla acasă în momentul petrecerii tragediei. Echipajul de Ambulanță sosit la apartament nu a putut face nimic pentru a salva viața adolescentei. Prietenii și familia sunt în stare de șoc și nu înțeleg cum s-a putut petrece o asemenea tragedie.

Pe trupul tinerei nu au fost găsite urme de violență, iar anchetatorii au găsit mai multe sticlă de alcool în apartamentul în care a avut loc petrecerea, semn că minorii consumaseră așa ceva. Medicii legiști urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cu exactitate factorii care au dus la moartea prematură a fetei.

Medicii legiști urmează să efectueze necropsia adolescentei

„La data de 14 octombrie, în jurul orei 01:45, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din municipiul Ploiești, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament.  

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în cursul serii, tânăra ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.  

La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă. 

La fața locului, s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare a constatat decesul tinerei. 

La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.  

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.  

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul poliției.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: