Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a crezut că a găsit un câine pe stradă și l-a crescut timp de doi ani, până a aflat că e altceva, de fapt

O femeie a crezut că a găsit un câine pe stradă și l-a crescut timp de doi ani, până a aflat că e altceva, de fapt

GALERIE FOTO (6) O femeie a crezut că a găsit un câine pe stradă și l-a crescut timp de doi ani, până a aflat că e altceva, de fapt

O femeie a crezut că a găsit un câine fără stăpân pe stradă și l-a crescut timp de doi ani, s-a atașat de el, dar apoi a aflat că animalul este altceva, de fapt. Iată povestea ieșită din comun.

O femeie a crezut că a găsit un câine pe stradă și l-a crescut timp de doi ani, până a aflat că e altceva, de fapt

Întâmplarea vine din sud-vestul Chinei, unde o întreagă familie a avut o surpriză de neuitat și de spus mai departe nepoților la gura sobei. În timp ce se afla în vacanță, acum ceva timp, Su Yun a găsit, a crezut ea atunci, un câine, crezând că este vorba despre un exemplar din rasa Mastiff Tibetan, care atinge, de obicei, chiar și 100 de kilograme și are o înălțime de peste 70 de centimetri. Femeia l-a luat în sânul familiei, s-a atașat de el și l-a crescut așa vreme de doi ani, observând, totuși, lucruri destul de neobișnuite la el pe măsură ce trecea timpul.

„Cățelușul” avea un apetit destul de mare și a ajuns să mânce o „cutie cu fructe și două găleți de tăiței în fiecare zi”, conform The Independent. La un moment dat, însă, a început să meargă pe picioarele din spate, iar stăpânii lui au intrat tot mai mult la bănuieli.

„Pe măsură ce creștea tot mai mult, cu atât semăna mai mult cu un urs. Mi-e puțin frică de urși”, a declarat femeia pentru presa de peste hotare. Cu toate acestea, l-a ținut în casă și a avut grijă de el, ca pe un animal de companie, până la un punct. Într-adevăr, după ce a luat legătura cu autoritățile în domeniu, s-a confirmat că animalul nu avea nicio legătură cu familia canidelor și că era un urs negru asiatic pe cale de dispariție.

Ursus thibetanus este o specie pe cale de dispariție și poate aduce sume uriașe dacă este vândută pe piața neagră. O substanță chimică găsită în bila ursului (acidul ursodeoxicolic) este folosită pentru a trata o serie de afecțiuni, cum ar fi bolile hepatice, în medicina tradițională chineză.

Până la urmă, ursul găsit de Su Yun a fost luat în îngrijire într-un centru specializat, iar reprezentații lui au spus că este cât se poate de sănătos.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: