Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a fost găsită fără suflare pe un câmp din Harghita. Ar fi murit din cauza hipotermiei

O femeie a fost găsită fără suflare pe un câmp din Harghita. Ar fi murit din cauza hipotermiei

O femeie a fost găsită fără suflare pe un câmp din Harghita. Ar fi murit din cauza hipotermiei

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost găsită fără suflare pe un câmp din Harghita, după ce dispăruse de acasă în urmă cu câteva zile. Surse din anchetă susțin că femeia ar fi murit de frig. Iată detaliile!

O femeie a fost găsită fără suflare pe un câmp din Harghita

O femeie dispărută de câteva zile, de acasă a fost găsită fără suflare pe un câmp din Harghita. Femeia avea doar 43 de ani și ar fi murit din cauza unei hipotermiei, conform Agerpres.

„Dispariţia a fost anunţată în data de 8 ianuarie, de mama femeii de 43 de ani, care le-a spus poliţiştilor că fiica sa a plecat de la domiciliu în data de 7 ianuarie”, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, inspector principal Robert Costan, relatează observatornews.ro.

„La examinarea suprafeţei exterioare a cadavrului, poliţiştii nu au identificat urme de violenţă, iar decesul ar fi survenit în urma hipotermiei. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Spitalul din Gheorghieni, în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, inspector principal Robert Costan.

Femeia ar fi suferit de afecţiuni psihice

Din verificările poliţiştilor reiese că femeia ar mai fi dispărut de acasă, în trecut.

Totodată, potrivit informaţiilor de pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea „Urmăriţi”, femeia ar fi suferit de afecţiuni psihice, motiv pentru care mai dispărea de acasă.

Pentru a o găsi pe femeia dispărută, autoritățile au constituit echipe de căutare, în colaborare cu pompieri şi zeci de voluntari, inclusiv de la Serviciul Salvamont şi Crucea Roşie.

„În seara zilei de 11 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Gheorghieni au identificat femeia dispărută, aceasta fiind găsită decedată pe un câmp, din zona Borzont. Potrivit primelor informaţii, decesul ar fi survenit în urma hipotermiei”, relatează aceeast sursă.

 

Sursa foto: Arnaud Journois

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: