Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie a găsit cel mai bun motiv pentru a nu mai ajunge la muncă! Ce au spus șefii ei când au auzit

O femeie a găsit cel mai bun motiv pentru a nu mai ajunge la muncă! Ce au spus șefii ei când au auzit

O femeie a găsit cel mi bun motiv pentru a nu mai merge la muncă într-o zi! Deși nu a făcut-o intenționat, șefii ei au rămas șocați la auzul acestei scuze. 

O femeie a găsit cel mai bun motiv pentru a nu mai ajunge la muncă! Ce au spus șefii ei când au auzit

Primele zile de la un job sunt foarte importante pentru orice angajat care vrea să facă impresie bună pentru șefi, iar a întârzia este cea mai mare gafă pe care o poți face. O femeie a avut ghinion chiar înainte de prima ei zi pentru că nu a mai putut să ajungă.

Femeia se pregătea pentru tura a doua de la serviciu atunci când a avut parte de o întâmplare ciudată. În momentul în care a vrut să plece de acasă a avut parte de o scuză desprinsă parcă din povești, vacile au invadat grădina casei, potrivit Lancs Live.

Într-o dimineață, pe când se pregătea să plece la serviciu, lui Emily Jones nu i-a venit să creadă faptul că în fața casei, pe iarbă, stau câteva vaci, blocând complet orice cale de a intra în mașină. În ciuda faptului că era doar a doua zi de când se angajase, Emily știa că nu exista nicio cale de iesi din încurcătură, dar, din fericire, șeful ei a văzut  partea funny a gafei făcute.

Cum au reacționat șefii femeii

Când au văzut că Emily întârzie, aceștia au vrut să vadă ce se întâmplă de fapt, mai ales că nu știau multe despre ea, pentru că abia se angajase. Atunci a fost momentul când femeia l-a sunat pe șeful ei și l-a anunțat că întârzie, iar ca să nu fie certată i-a trimis o poză cu vacile.

”Am stat în casă până în momentul în care au plecat. Nici în ruptul capului nu m-aș fi gândit să ies. Eram pe cale să plec de acasă, dar am fost nevoită să-l sun pe manager și să-l anunț că întârzii 10 minute. I s-a părut amuzant când i-am arătat poza pe care am făcut-o”, a declarat femeia.

Vecinii lui Emily au văzut ceea ce se întâmplă și au mers să alunge animalele de pe gazon, însă acestea nu au plecat înainte să-i lase o surpriză.

”Sunt foarte prietenoase, dar mi-au lăsat o surpriză în tufișul de trandafiri”, a mai declarat femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: