Redactia.ro
Home » Știri » Un conducător de tren din Japonia a mers la toaletă în timp ce acceleratul mergea cu 150 kilometri pe oră. Bărbatul riscă să fie sancaționat

Un conducător de tren din Japonia a mers la toaletă în timp ce acceleratul mergea cu 150 kilometri pe oră. Bărbatul riscă să fie sancaționat

Un conducător de tren din Japonia a mers la toaletă în timp ce acceleratul mergea cu 150 kilometri pe oră.

Un conducător de tren din Japonia a mers la toaletă în timp ce acceleratul mergea cu 150 kilometri pe oră. Deși avea în spate viețile a 160 de pasageri, conducătorul unui tren de mare viteză din Japonia, a lăsat în locul său un asistent-controlor care nu avea permis de conducere, pentru a merge la toaletă. Bărbatul riscă să fie sancționat.

Un conducător de tren din Japonia a mers la toaletă în timp ce acceleratul mergea cu 150 kilometri pe oră. Bărbatul riscă să fie sancaționat

Un conducător de tren din Japonia a mers la toaletă în timp ce acceleratul mergea cu 150 kilometri pe oră. Conducătorul unui tren japonez de mare vitează care circula 150 de kilometri pe oră va putea fi sancționat după ce și-a abandonat locul din camera de control pentru a merge la toaletă. Mass-media locală a raportat că șoferul, în vârstă de 36 de ani, a simțit o durere puternică în stomac și a cerut unui asistent-controlor care nu avea permis de conducere să-i ia locul pentru câteva minute, în timp ce se grăbea să ajungă la toaletă. Se pare că șoferul necalificat a preluat controlul trenului care avea 160 de pasageri, timp de trei minute, dar nu a atins nimic.

Cu toate că incidentul putea trece cu vederea, faptul că trenul a întârziat un minut, i-a determinat pe reprezentanți să facă o anchetă, descoperind care a fost, de fapt, motivul întârzierii. Trenul avea o reputație de punctualitate, dar de această dată a „încălcat” regula. Un înalt oficial de la JR Central, care operează trenul, și-a cerut scuze și a etichetat acțiunea conducătorului ca fiind „extrem de inadecvată”.

Se înțelege că regulile interne ale companiei prevede ca atunci când șoferii de tren se simt rău în timp ce condus, trebuie să contacteze centrul de comandă pentru transport pentru a solicita sfaturi. Șoferul a declarat că nu a vrut să provoace o întârziere a trenului, de aceea a decis să nu oprească trenul pentru a meerge la toaletă. „Nu am raportat situația pentru că a fost jenantă„, a spus conducătorul trenului. Rețeaua feroviară Shinkansen din Japonia, este extrem de eficientă și face legătura între orașe de anilor de zile, trenurile ajungând viteze de până la 320 km/h.

Ce a făcut un mecanic de tren, la bariera din Bacău

Astfel de întâmplări au loc peste tot în lume, chiar și în România. Deși nu este vorba despre punerea în pericol a cetățenilor, evenimentul a cu totul special și surprinzător. În 2019, un român a pozat un mecanic de tren care se afla în zona barierei de la Poliție, din Bacău.

Mecanicul de locomotivă, aflat în timpul unui exercițiu de funcțiune, a oprit garnitura cu câțiva zeci de metri de trecerea la nivel, a coborât de la manșă, a ridicat bariera care prinsese, în coborâre, o dubiță ce aștepta la semnal și a mers la magazin să-și cumpere o cafea. Mecanicul s-a asigurat că trecerea trenului nu va provoca daune sau victime, așa că a mers să-și facă moftul după care s-a întors la manșă și și-a continuat drumul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: