Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a murit după ce a sărit din mașina aflată în mers, condusă de propriul soț. Ce a determinat-o să facă un asemenea gest

O femeie a murit după ce a sărit din mașina aflată în mers, condusă de propriul soț. Ce a determinat-o să facă un asemenea gest

femeie aruncat bloc

Un accident tragic și neobișnuit a avut consecințe devastatoare atunci când o femeie din Neamț a părăsit mașina în timp ce soțul său era la volan. Se pare că moartea ei a fost provocată de acest gest, iar motivul din spatele acțiunii sale a fost teama. Iată detaliile!

O femeie a murit după ce a sărit din mașina aflată în mers, condusă de propriul soț. Ce a determinat-o să facă așa ceva

Incidentul nefericit a avut loc pe 3 octombrie 2023, în jurul orei prânzului, când Secția de Poliție Rurală Târgu Neamț a fost notificată cu privire la producerea unui eveniment într-o zonă forestieră din apropierea Mănăstirii Brădițel. O persoană a pierit într-un accident de natură neobișnuită.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, la data de 3 septembrie a.c., un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Barticeşti, s-ar fi deplasat împreună cu soţia sa, de 60 de ani, în pădurea aparţinând Ocolului Silvic Văratec, pentru a încărca material lemnos într-o autoutilitară“, a declarat inspector Ramona Ciofu.

După ce și-au încheiat activitățile, cei doi locuitori din Neamț s-au îndreptat spre domiciliu. Cu toate acestea, la un moment dat, sistemul de frânare al vehiculului a cedat brusc. Femeia, cuprinsă de panică, a reacționat rapid și a sărit din mașină în mișcare. Din nefericire, acest gest a avut consecințe tragice, deoarece eforturile ulterioare de resuscitare nu au putut să o salveze, iar femeia a decedat Un dosar penal a fost deschis, iar investigațiile vizează posibila ucidere din culpă.

O adolescentă de doar 17 ani a fost găsită fără viață în cadă

Un eveniment neobișnuit a avut loc în seara zilei de 2 octombrie, când echipajele de la Ambulanța Neamț au primit un apel în satul Izvoare din comuna Dumbrava Roșie. În cadă, în baia unei locuințe, a fost găsită o adolescentă de 17 ani, aparent fără semne vitale. Tânăra trăia alături de bunica sa, care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita asistență.

„Ora 19:10, sat Izvoare, pacientă sex feminin, 17 ani, diagnostic stop cardio-respirator, fără răspuns la manevrele de resuscitare cardiorespiratorie; decedată prin înec; pacienta a rămas la locul solicitării“, a transmis echipajul de Ambulanță. Urma ca necropsia să stabilească cauza decesului adolescentei, care era elevă la Liceului Teologic Ortodox „Sfânta Parascheva“ din Agapia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: