Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie a murit în chinuri după o partidă de amor

O femeie a murit în chinuri după o partidă de amor

Doi îndrăgostiți au trăit cea mai neagră zi din viața lor în urma unei partide de amor. Nimic nu prevedea ce avea să urmeze când au plănuit o seară romantică în doi. El a pus la cale ca iubita lui să aibă parte de o experiență cât se poate de palpitantă, însă totul s-a sfârșit cum nu se putea mai rău.

O femeie a murit în chinuri după o partidă de amor

Kate Widdowson, o tânără mămică, a murit după o partidă de amor cu iubitul său. Tânăra de doar 24 de ani a suferit o rană minoră la nivelul încheieturii după ce a fost legată de tăblia patului cu o sfoară. Deși de comun acord, jocul erotic s-a transformat în scurt timp într-o decizie nefastă pentru tânără.

Imediat cum partida s-a încheiat, Kate a acuzat dureri îngrozitoare la nivelul încheieturii și s-a prezentat la urgențe pentru a investiga ce se întâmplă. În primă instanță, doctorii nu au realizat ce se întâmplă cu ea și i-au dat pastile pentru a calma durerea și au trimis-o acasă.

Ce se petrecea, de fapt, cu femeia

A doua zi, femeia nu se mai putea ridica din pat, iar încheietura sa prezenta pete negre. Femeia a fost din nou dusă la spital de urgență, însă în ambulanță a suferit un infarct. La puțin timp după ce a ajuns la spital, decesul ei a fost anunțat.

Se pare că funia cu care fusese legată i-a transmis o bacterie oribilă. Bacteria respectivă, extrem de rară, i-a mâncat, pur și simplu, carnea de pe oase. Așa se face că femeia a murit în chinuri groaznice, fără ca cineva să bănuiască măcar ce se petrecea cu adevărat cu ea.

Citește și O femeie a fost părăsită din cauza kilogramelor în plus. Cum s-a transformat după?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini