Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a murit pe mormântul soțului de Ziua Îndrăgostiților. Timp de 40 de ani a mers la cimitir

O femeie a murit pe mormântul soțului de Ziua Îndrăgostiților. Timp de 40 de ani a mers la cimitir

O femeie a murit pe mormântul soțului de Ziua Îndrăgostiților

O femeie a murit pe mormântul soțului de Ziua Îndrăgostiților. O femeie din Italia a reușit să impresioneze o lume întreagă. În vârstă de 85 de ani, Erminia Dossi și-a dat ultima suflare pe mormântul soțului ei, decedat de 40 de ani. Tragedia a avut loc chiar de Ziua Îndrăgostiților.

O femeie a murit pe mormântul soțului de Ziua Îndrăgostiților. Timp de 40 de ani a mers la cimitir

Se spune că dragostea dintre doi oameni este infinită. Este și cazul Eminiei Dossi, o italiancă de 85 de ani, din comuna Treviglio din Bergamo. Ermina a murit în ziua de Sfântul Valentin pe mormântul soțului ei, după ce i s-a făcut rău. Femeia a rămas văduvă în urmă cu 40 de ani, fiind nevoită să aibă grijă de șapte copii. Ermina mergea zilnic la cimitir, la soțul ei, Giacomo, să-i aducă flori și să se roage pentru sufletul său. Pe 14 februarie, aceasta a mers la cimitir, pentru a duce flori la mormântul soțului ei.

În urmă cu mulți ani, femeia și-a vândut apartamentul și s-a mutat într-un bloc de locuințe aflat în apropierea cimitirului. Ajunsă la mormânt, Erminei i s-a făcut rău și a căzut pe mormânt. După ceva timp a fost găsită de o altă femeie, care venise să aducă flori la mormântul unei rude. Deși un angajat de la cimitir a încercat să-i acorde primul ajutor, medicii sosiți la fața locului au constat decesul.

Gestul emoționant al unei femei pentru soțul ei

Un cuplu din Australia a emoționat o lume întreagă. Pentru că soțul ei a fost diagnosticat cu demență și internat într-un centru de bătrâni, o femeie s-a mutat cu el. Beryl Wykes a lăsat totul după ce soțul ei, Ossie, a fost internat într-un centru special de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni mintale. Cei doi s-au căsătorit când aveau 19 ani și 21 de ani și au răma împreunp timp de 68 de ani. Beryl nu a suportat să stea departe de soțul ei și a renunțat la tot și s-a mutat alături de el. În tinerețe au fost grădinari pasionați și aveau un adevărat paradis verde acasă, așa că li s-au oferit posibilitatea de a avea un mic colțișor aproape de căminul lor. ”Eu și Ossie am fost mereu pasionați de grădinărit. Iubesc florile și de mică mi-a plăcut să plantez, în timp ce Ossie s-a ocupat de legume, în special de ceapă, roșii și fasole”, a mărturisiri Beryl. ”Bucuria de a vedea cum grădina noastră crește și înflorește este cea mai frumoasă amintire din timpul căsniciei noastre”.

Clipele frumoase petrecute împreună, spune Beryl, reprezintă secretul unei căsnicii trainice și de durată. Beryl și soțul ei au trei copii, iar după ce s-au pensionat au călătorit în toată lumea, până când bărbat s-a îmbolnăvit. Femeia le-a oferit câteva sfaturi tuturor cuplurilor, de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta le-a spus să se iubească și să aibă încredere în dragostea lor. ”Oferiți și primiți, respectați-vă unul pe celălalt și trăiți momente fericite, pentru a avea amintiri fericite. Acesta este secretul iubirii care durează”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: