Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie a născut într-un McDonald’s. Gestul uluitor al angajaților fast-food-ului VIDEO

O femeie a născut într-un McDonald’s. Gestul uluitor al angajaților fast-food-ului VIDEO

O femeie din California, SUA, a născut într-un McDonald’s. S-a întâmplat chiar pe tejgheaua restaurantului, de față cu toți cei prezenți la fața locului.

O femeie a născut într-un McDonald’s. Gestul uluitor al angajaților fast-food-ului

Femeia stătea la coadă la marele lanț de mâncare fast-food când a intrat în travaliu. Simțind că nu mai poate duce sarcina până să fie transportată la spital sau până la sosirea medicilor la fața locului, americanca s-a așezat pe teigheaua restaurantului pentru a-și aduce pe lume copilul.

Oamenii din interior au rămas șocați de gestul femeii, mai ales angajații, care i-au cerut inițial să se mute în altă parte pentru ca să poată da comenzile de meniuri celor prezenți. Nici vorbă de așa ceva, căci femeia spunea în continuu ”Nasc!”, și în cele din urmă oamenii au sunat la ambulanță. Până la sosirea medicilor, mai mulți bărbați din zonă s-au ferit să o ajute pe americancă să-și aducă pruncul pe lume, afirmând: ”Nu sunt bun la așa ceva!”. Din fericire, femeia era însoțită de o prietenă, care a ajutat-o să nască.

Happy Meal pe viață pentru femeie și copil

În cele din urmă au ajuns și medicii la restaurant, iar angajații au hotărât să-i dea femeii și copilului Happy Meal pe viață.

”Nu asiști zilnic la livrarea unui nou-născut la McDonalds. Aseară, ofițerii au răspuns unei comenzi McDonalds cu privire la o femeie aflată in travaliu. Ofițerii au sosit împreună cu paramedicii de la Ambulanța Pistoresi și au localizat-o pe mamă în hol. Nu a existat timp pentru a transporta mama, deoarece copilul era livrat.  Paramedicii au ajutat la nasterea unui băiețel perfect sănătos. Mama și copilul au fost transportați la spital și amândoi se descurcă bine”, au scris oamenii legii sosiți și ei la fața locului.

Nu este prima oară când se întâmplă un astfel de caz în SUA. Anul trecut, o femeie a bătut la ușa unui magazin din Texas și și-a născut copilul într-o toaletă. Mai multe detalii AICI 

Woman Gives Birth In Restaurant, Baby Girl To Get Free Food For Life

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: